Иван Демерджиев най-вероятно ще бъде уволнен като министър на вътрешните

...
Иван Демерджиев най-вероятно ще бъде уволнен като министър на вътрешните
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Демерджиев си отива от МВР?

Иван Демерджиев най-вероятно ще бъде уволнен като министър на вътрешните работи, научи Lupa.bg от сигурен източник в Министерския съвет. След следващия случай с служители на реда, оставането на началника на вътрешните работи на поста му е въпрос на броени дни, а може би и часове.

Според осведомени, през днешния ден следобяд служебния министър-председател Гълъб Донев е помолил Демерджиев да подава оставката си поради очевидното му несправяне с проблемите на вътрешната сигурност. МВР-шефа обаче е отказал. Това евентуално ще докара до отстраняването му от служебното държавно управление, предвиждат източниците ни. Не е ясно каква е позицията на президента Румен Радев по въпроса - основава се усещане, че той стои компактно зад министрите си.

Служебният министър председател Гълъб Донев обаче бил извънредно неудовлетворен от него. Откакто е на поста си, Демерджиев позволи куп гафове - и във връзка с издирвателната интервенция на 12-годишния аутист Сашко от Перник, който бе открит от доброволци, а не от служители на реда, и по несекващите драми в " Гранична полиция ", и по явния крах на пътните служители на реда в битката с водачите, използвали алкохол и опиати. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР