Ицо Хазарта за втори път ще влезе в журито на

...
Ицо Хазарта за втори път ще влезе в журито на
Коментари Харесай

Ицо Хазарта се шегува: Децата ми са възпитани, казват, че харесват музиката ми

Ицо Хазарта за повторно ще влезе в журито на „ България търси гений ”. Рап изпълнителят разяснява в студиото на „ Тази заран ” по bTV, че ни чака доста „ друг ” сезон с извънредно забавни участници.

„ Много се веселя, това е доста прелестен формат, доста прелестно шоу. За разлика от „ Гласът на България ”, журито не е в ролята на наставник, коментираш чисто човешки, все едно си фен пред екрана ”, уточни Хазарта.

Въпреки това да си в журито е предизвикателство: „ Точно през днешния ден си мислех, кое е по-трудно – да бъдеш оценен или да оценяваш ”.

По думите му има обстановки, в което е мъчно да не си прекалено сериозен: „ Много е мъчно изключително когато става дума за мощно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в действия, в които не са чак толкоз положителни. Трудно е, тъй като тогава си в състояние да приказваш на детето, а ти би трябвало да приказваш на родителя ”.

Самият той твърди, че дава независимост на децата си „ в границите на това, което считам за рационално ”. „ Хубаво е да видиш, че едно дете има заложби и обич към това, което прави и да го окуражиш. Никога не съм си представял да насилям децата си да вършат нещо, което не им харесва ”, безапелационен беше Хазарта.

Слушат ли неговата музика? „ Те са възпитани деца – споделят, че им харесва моята музика. Тактични са, най-малкото ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР