ИТН, Възраждане и БСП поискаха оставката на министъра на отбраната

...
ИТН, Възраждане и БСП поискаха оставката на министъра на отбраната
Коментари Харесай

БСП, ИТН и “Възраждане“ поискаха оставката на Тодор Тагарев

ИТН, „ Възраждане " и Българска социалистическа партия желаеха оставката на министъра на защитата Тодор Тагарев.
Прочетете още
„ Тагарев би трябвало да си върви мигновено. Вчера да му се изиска оставката е късно “, съобщи председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Народното събрание по отношение на взривения дрон.

„ Случаят с изобретение във водите ни дрон е стеснителен. И този факт оправдава нашата позиция от началото на войната, че би трябвало да се търсят договаряния и кротичък излаз. Намираме се на няколкостотин километра от бойното поле, можеше да се чака да се случи сходно нещо. Отново призоваваме да се прекратят военните дейности сред двете страни и да се търси кротичък излаз в рецесията “, разяснява още Нинова.

" Този военен министър е министър на Украйна, той не е министър на България. Нека да се забравяме това нещо ”, пък съобщи водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

" Неслучайно е бил украински държавен чиновник. Само си представете, че в българското Министерство на защитата или на външните работи бъдат назначени хора, които са работили за непознати страни. На кого са били лоялни те? На всичкото от горната страна се оказва, че Тагарев, по неговите лични думи по време на чуване, когато ние попитахме, той сподели, че не е получавал възнаграждение от Украйна, само че, в действителност, се оказа след това, че е получавал пари от Неправителствени организации, които са непознати, неразбираемо какви, с неразбираемо какво финансиране, което още повече задълбочава въпроса кому е предан Тагарев ", добави водачът на партията.

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ също поддържа думите им.

Според Йорданов Тагарев " се държи като министър на защитата на непозната страна ". Предположи, че дронът е украински, защото в случай че е бил съветски, министърът щял " да се качи върху него ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР