ИТН се присъединиха към критиките на към управляващите по темата

...
ИТН се присъединиха към критиките на към управляващите по темата
Коментари Харесай

ИТН се присъедини към критиките на БСП за Шенген

ИТН се причислиха към рецензиите на към ръководещите по тематиката " Шенген ".

Повод стана оповестеният през вчерашния ден на уеб страницата на Съвета на Европейски Съюз анекс, подписан сред България и Румъния с Австрия, към съглашението за частичното приемане на страните в Шенген по въздух и вода против ангажимент да приемем назад претенденти за леговище, според Дъблинското съглашение. 

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година се усъмни в уверенията на държавното управление, че България не е поемала задължения отвън отговорностите си по Регламента от Дъблин, а през предходната година Австрия е върнала в България едвам 113 мигранти при 193 поръчки:

" В числа, преди седмица и нещо Министерството на вътрешните работи на Австрия заяви, че за предходната година 6000 индивида би трябвало да бъдат върнати в България, най-вече афганистанци и сирийци, и 2000 за Румъния. За 2022 година Австрия е поискала да ни върне 9087 индивида и ние сме се задължили да ги приемем назад. И където е закононарушението? Нито една страна в Европейския съюз не е поела подобен ангажимент - нито Гърция, която е външна граница, нито Италия, нито Франция, нито Испания ".

Лидерът на партията Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в изрази опасения от опциите на центрове за настаняване на бежанци, като цитира данни на Държавната организация за бежанци за напълнен на 75% потенциал. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР