ИТН очаквано нападнаха управляващите като заявиха, че по-унизително, некомпетентно, неморално

...
ИТН очаквано нападнаха управляващите като заявиха, че по-унизително, некомпетентно, неморално
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП, тръгнали сте към бунището! Дано да намерите остров, който го няма на картата

ИТН предстоящо нападнаха ръководещите като обявиха, че „ по-унизително, некадърно, аморално държавно управление не е имало “.
„ Публично, пропагандно това ръководство употребява четири поръчки, които да играят роля на смокиново листо, криещо срамотиите на този кабинет и оправдаващо циничния темперамент на сглобката – бюджет, Шенген, Еврозона и промени в Конституцията ”, отсече Тошко Йорданов, представен от novini.bg.
Той разкритикува политиката на Асен Василев във връзка с държавните средства. Посочи, че бюджетът за предходната година е приключил с голяма дупка в приходната част в размер на 2.4 милиарда лв.. Нарече финансовият министър „ рецидивист “, изхарчил рекордните 11 милиарда лв. за месец декември предходната година поради неинвестираните милиарди, планувани в финансовата стратегия, която той назова „ хвалба “. Той се заигра и с Шенген и мигрантите, които щели да се връщат в нашата страна – нещо, което от Министерски съвет нарекоха „ подправена вест “.
Той уточни още, че инфлацията в страната през ноември е била 5,9%, което е към три пъти повече допустимата за влизане в Еврозоната.
„ Няма действителен късмет за влизане в Еврозоната “, безапелационен беше той.
Промените в Конституцията също бяха подложени на критика от Йорданов.
„ Най-голямото дъно в политическия живот е появяването на Политическа партия. Изкривената идеология и чистата неистина са вашите изразни средства. Политическа партия сте тръгнали към политическото сметище. Бъдете сигурни, че не просто ще бъдете изгонени, а хората ще накарат да си платите за всичко. Дано да сте намерите остров, който го няма на картата ”, заключи Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР