ИТН няма да подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС с първия мандат.

...
ИТН няма да подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС с първия мандат.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС с първия мандат

ИТН няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ-СДС с първия мандат. Това написа водачът на " ИТН "  Слави Трифонов във Фейсбук часове преди Мария Габриел да отиде на " Дондуков " 2 и да върне мандата с имената за министри на президента. 

Лидерът на Има Такъв Народ счита, че от ГЕРБ-СДС не са провели разгвори всъщност. Не им е била показана конструкция или експертизата на хората. 

" Не беше извършен нито един диалог. Нито един. Нито за състава на кабинета. Нито за структурата. Нито за експертизата на хората в него. Нищо. Нищичко`, сподели той.

Трифонов продължава да счита, че страната има потребност от постоянно държавно управление, само че то би трябвало да има необятна поддръжка. Според него страната има потребност от експертно ръководство в сегашната конюнктура. 

" Продължавам да считам, че страната се нуждае от постоянно държавно управление и не преставам да считам, че то би трябвало да е от специалисти и да има необятна поддръжка. Остават още два мандата ", написа той. 

Текстът на целия пост:

Миналата седмица дадох обещание “Има подобен народ " да постъпи отговорно и да поддържа експертен кабинет, тъй като пред България има напълно действителни проблеми, които би трябвало да бъдат позволени. Повтарям - експертен кабинет, без партийни водачи. От тогава до през днешния ден никой не организира диалог всъщност с “Има подобен народ ". Никой. Не беше извършен нито един диалог. Нито един. Нито за състава на кабинета. Нито за структурата. Нито за експертизата на хората в него. Нищо. Нищичко. Това значи единствено едно. Че готвеният кабинет с първия мандат не е експертен. Какъв е, аз не знам. Но не е експертен. Ние не сме обещавали и няма да дадем поддръжка по принцип. Затова “Има подобен народ " няма нито да взе участие, нито да поддържа кабинет на ГЕРБ с първи мандат. Продължавам да считам, че страната се нуждае от постоянно държавно управление и не преставам да считам, че то би трябвало да е от специалисти и да има необятна поддръжка. Остават още два мандата. Дано там партиите загърбят своите тясно партийни ползи и да надделее ползата на България.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР