Итази седмица сериалът „Лъжите в нас“ ще изненада зрителите на

...
Итази седмица сериалът „Лъжите в нас“ ще изненада зрителите на
Коментари Харесай

Любовни терзания и важни разкрития в „Лъжите в нас“

Итази седмица сериалът „ Лъжите в нас “ ще изненада феновете на NOVA с непредвидени случки в новите четири епизода. От вторник до петък в 20:00 часа героите ще бъдат сложени пред редица комплицирани обстановки, а реакциите им ще бъдат основни за личното им бъдеще и благополучие. Любовните терзания ще застанат на напред във времето и с тях ще се сблъскат съвсем всички, оставайки с съмнения в мислите и сърцата.

Любовният четириъгълник сред Рая, Сава, Ирина и Виктор става все по-заплетен. Въпреки вътрешните несъгласия на Сава, той събира сили да накара Виктор да се бори за Ирина. Младият проектант съумява да се свърже с нея и да я предложения на специфичен сантиментален уикенд, само че в хотела го чака огромна изненада, а едно инцидентно запознанство ще промени напълно живота и мисленето му. Междувременно Рая все по-дълбоко в себе си усеща отдалечаването на Сава, а той не стопира да я отбягва. Ще получи ли Рая отговор какво се случва?

Бояна и Ирина не престават доброволческата си активност в Арадиново, като дружно с нея вършат и нов проект за следствие, обвързвано със фотографията на Сава. Важно разобличаване ще обърне света и на двете дами, само че дейностите им оттук насетне могат да се окажат решаващи за целия случай и за ориста на „ Шперфазер “. Бояна получава помощ от началника на доброволците Георги, който е напът да се трансформира в новата възлюбена на журналистката.

Ще поддържат ли връзка Ирина и Сава и ще устоят ли на напрежението? Кой още ще разбере за възприятията сред тях? Какво ще направи Рая, с цел да си върне Сава? Кого ще срещне Виктор в хотела и какви непредвидени неща ще му се случат? Какъв удар ще понесе Адриана и в каква посока ще продължат връзките й с прокурор Григоров? – разберете в новите епизоди на „ Лъжите в нас “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР