Италия затваря за Коледа и Нова година. Бяха обявени нови,

...
Италия затваря за Коледа и Нова година. Бяха обявени нови,
Коментари Харесай

Затварят Италия за Коледа и Нова година


Италия затваря за Коледа и Нова година. Бяха оповестени нови, по-строги ограничения, поради нарастването на заболелите, заяви Нова тв.

Специалният режим ще е в действие от 21 декември до 6 януари. Забранява се придвижването сред обособените области на страната. Специално на Бъдни вечер, Коледа и Нова година няма да е позволено даже напускането на града по местоживеене.

" Не ме тормози анулацията на тържествата. Ситуацията е толкоз сериозна, че би било неуместно да пуснем всеки свободно да чества Коледа с роднините или Нова година с приятелите. Ограниченията са разумни по отношение на политиката за запазване на здравето на хората. склонен съм с тях”, съобщи Виторио Теста, гражданин на Рим.

" Вече не ни дават да вършим нищо. Казват дори в църквата да не вървим. Трябвало да гледаме службата по малкия екран. Това не е телевизионно шоу. На Коледа би трябвало да си в църквата”, безапелационен е и Антонио Векино.

В мощ ще бъде и вечерния час сред 22 и 5 часа на другата заран. Ски курортите остават затворени до 7 януари. Влизащите в Италия от чужбина, че бъдат подложени на 14-дневна карантина. Всички тези ограничавания бяха наложени след поставения черен връх през вчерашния ден. В четвъртък от новата болест починаха 993-ма души.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР