Италия продължава да се бори с коронавируса. Регистрирани са нови

...
Италия продължава да се бори с коронавируса. Регистрирани са нови
Коментари Харесай

Вижда ли Италия светлина в тунела след многото загинали?

 Италия продължава да се бори с ковид. Регистрирани са нови 5210 случая, 683 души пук са умряли за миналото денонощие. За четвърти следващ ден Италия записва спад на жертвите от 21 март, когато бе пикът на вируса - 6557 инфектирани. 94 % от инфектираните са в положително положение, останалите 6 % от пациентите са в сериозно. Общият брой на хората с ковид е 74 386, 7 503 са умряли, до момента в който 9 362 са се излекували изцяло.

Началникът на Службата за гражданска отбрана на Италия Анджело Борели има висока температура и е напуснал централата на институцията като защитна мярка. В резултат на това, вчерашната конференция в 18 ч. бе анулирана, а последните данни за болестта бяха оповестени с прессъобщение. 55-годишният Борели е бил проучен за ковид и резултатите му към момента не са подготвени.

На днешния брифинг пък италианците изясниха какво в действителност съставлява " смяната в дейните случаи “ (както се показва от worldometers, които сигнализираха за разминаване на данни), които към този момент се показват от италиански управляващи като " новозаразени ". Новозаразените, това са  броят на хората, които са тествали позитивно за ковид през последния път. Според италиански власти 

Промяната в дейните случаи (това, което множеството италиански медии погрешно, според worldometers, отбелязват като " новозаразени “) е резултат от следната формула: ( новозаразени ) - ( нови смъртни случаи ) - ( излекувани ).

Както и да е. Това недоразумение сред италиански управляващи и worldometers в тази ситуация не е толкоз значимо. Трябва да се означи фактът, че за четвърти следващ ден инфектираните с ковид понижават. Италия сякаш към този момент вижда светлинка в тунела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР