Италия, Италия... ех, какви спомени имаме! Очевидно и Иво Аръков

...
Италия, Италия... ех, какви спомени имаме! Очевидно и Иво Аръков
Коментари Харесай

Секс и червено вино: Иво Аръков и гаджето му на луксозно пътешествие в Италия

Италия, Италия... ех, какви мемоари имаме! Очевидно и Иво Аръков основава такива с приятелката си Габриела Николаева. Влюбените гълъбчета са в страната на вкусната храна и луксозни гледки от дни. Благородно им завиждаме, тъй като са успяли да посетят не един, а няколко значими града в страната на Апенинския полуостров. 

Виж още: Ще влиза в " Игри на волята "? Tattstoner със свиреп тренировки, какво се случва

Годината за Иво и Габи започва в Милано, където се поглезиха в първокласен хотел, а разходките бяха до късните часове. Двамата се любуваха на прелестно време, съчетано с вкусна храна и красивите коледни светлини на Милано. Видяхме по какъв начин в стилната столица на Европа хората пият кафе с бишкоти, които в допълнение се заливат със същата напитка. В допълнение има типичен ванилов крем, създаващ още по-голяма детонация от усети. Ох, малко се отнесохме в обясненията, само че това видео на Иво ни предизвика:

Виж още: Бременна и доста секси! Златка Райкова и Карен пуснаха любопитно видео от спалнята 

След това последва посещаване в един от най-красивите и сантиментални градове в Европа - Венеция. Не знаем по какъв начин е протекла програмата на Иво и Габи, само че едно е несъмнено - паста, вино, целувки и секс - наложителни са за всички двойки в града на любовта.

Виж още: " Мразя тялото и лицето си ": Кристиан Костов с нервозен срив, в никакъв случай нямало да се хареса

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР