Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви трансфера на

...
Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви трансфера на
Коментари Харесай

Перуджа обяви трансфера на Тер Хорст

Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) разгласи прехвърлянето на Тийс Тер Хорст . 28-годишният нидерландски посрещач е последното ново попълнение на " алените дяволи ", което беше предстоящо.
 Перуджа притегли Ян Цимерман
Тер Хорст, който през последния сезон игра за Консар (Равена), най-вероятно ще размени като титуляр Филипо Ланца, който пък е пред овакантяване на отбора. 205-сантиметровият национал на Нидерландия има сериозен опит в Италия, като преди Равена е играл три години за Верона и още две за Пиаченца.

" Тийс е състезател, който следим от известно време. Изигра хубаво състезание с Равена и затвърди желанието ни да го вземем. Беше мощно мечтан от Витал Хейнен и сме щастливи, че го доведохме в Перуджа. Тер Хорст е доста атакуваща 4-ка е и чакаме огромни неща от него. Той съставлява значима част от тима ни и може да способства за нас доста през идния сезон. Също по този начин мисля, че за Тийс, без да забравяме хубавата му кариера, която имаше до момента, в Перуджа ще има страхотна опция да блесне още повече. Освен това той е страховит човек и работи доста във фитнеса ", разяснява спортният шеф на Перуджа Стефано Речине.  Перуджа притегли Себастиан Соле
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР