Италианският волейболен гранд Итас (Тренто) официално обяви трансфера на нидерландската

...
Италианският волейболен гранд Итас (Тренто) официално обяви трансфера на нидерландската
Коментари Харесай

Тренто обяви трансфера на Нимир Абдел-Азиз

Италианският волейболен гранд Итас (Тренто) публично разгласи прехвърлянето на нидерландската звезда Нимир Абдел-Азиз. 28-годишният диагонал идва при трентинци след три сезона в Милано. Новината идва тъкмо в деня на Сан Вигилио, настойник на град Тренто.

Нимир Абдел-Азиз стана извънреден шлагер на трансферния пазар, откакто стана топреализатор на италианската Суперлига през последните 3 години с общо 1267 точки в 67 мача. Сега нидерландската звезда подписва контракт за 3 сезона с Тренто, като от клубът се надяват да помогне за спечелването на редица титли.
 Тренто с трансферен удар (видео + снимки)
" Нимир Абдел-Азиз е нападател от международна класа, един от тези играчи, които сами по себе си заслужават цената на билета, тъй като е физически мощен и зрелищен. Щастлив съм и се гордея, че той избра Трентино Волей, с цел да продължи кариерата си в Суперлигата. С неговия принос можем да създадем огромен първокласен скок и да се стремим все по-високо. Наистина желая да го видя на терена и се надявам, че хората от Тренто ще оценят този подарък, който искахме да им подарим в деня на настойника на града ", показа президентът на Тренто Диего Мосна.
 Тренто показа Дик Коой (видео + снимки)
" Тренто постоянно е бил страховит клуб, даже преди да стане страховит тим. Спечелил е доста, зад тила си има славна история и доста огромни играчи минаха от тук. Като противник постоянно съм бил изумен от непрекъснатата топлота, която се усеща в залата, която постоянно е цялостна с доста шумни почитатели, които поддържат чудесно своите любимци вкъщи. Когато избрах този план, усетих единствено положителни усеща. Все по-зареден съм, желая да се върна незабавно в игра, с цел да нападам и да отбележа доста точки, с цел да се изявя и да не помни интервала на изолираност, който ни принуди да си стоим у дома дълго време ", съобщи самият Абдел-Азиз.  Лукарели разгласи прехвърлянето си в Тренто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР