Италианският треньор на Левски – Делио Роси, намери пропуски в

...
Италианският треньор на Левски – Делио Роси, намери пропуски в
Коментари Харесай

И след 4:0 Роси недоволен: Трябваше да владеем по-добре нещата на терена

Италианският треньор на Левски – Делио Роси, откри пропуски в играта на „ сините “ даже при победа с 4:0. Неговият отбор завоюва изрично най-старото столично дерби против Славия, само че експертът изрази неодобрение от част от показаното.

" Заслужен резултат, само че по-добре трябваше да владеем нещата на терена, тъй като през второто полувреме давахме самодейността на противника. Винаги има какво да подобряваме, ние постоянно би трябвало да диктуваме играта. Още сме първоначално обаче и би трябвало да поздравя момчетата, че работят крепко и реализираме резултати. Но несъмнено има още какво да се усъвършенства. Трябва ни повече сигурност ", съобщи Роси. 

" Малко спряхме да играем, откакто направихме 2:0. Славия не ни затрудни доста, само че преди този момент имаше много пространства, при които трябваше да се оправим доста по-добре ", продължи италианецът, който записа трета победа от три мача отпред на Левски.

" Направи някои хубави и някои неприятни неща Ивайло Найденов. Той за първи път играе на тази позиция. Ясно е, че и той би трябвало да усъвършенства играта си, тъй като това е един доста характерен пост “, разяснява представянето на младия Найденов Роси.

" Не знам дали Йоргачевич, Нар и Адениджи ще си тръгнат. Със сигурност би трябвало да ни е по-хомогенен съставът, тъй като на някои позиции имаме много хора, а на други не сме покрити добре. Затова се принудихме да пуснем краен бранител различен състезател, който не е на този пост, тъй като нямаме играчи на позицията. И ще се молим да не се контузи някой халф ", продължи експертът.

" Първо ще имаме възстановителна подготовка, след това няколко дни ще починат момчетата, по-късно ще продължим да работим. За да реализираме резултати, би трябвало още доста да се трудим, тъй че тъкмо това ще създадем ", приключи Делио Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР