Италианският тенисист Флавио Коболи има няколко татуировки по тялото си

...
Италианският тенисист Флавио Коболи има няколко татуировки по тялото си
Коментари Харесай

Италианец си татуира логото на Ролан Гарос, ако се класира за основната схема

Италианският тенисист Флавио Коболи има няколко татуировки по тялото си на обичания си футболен клуб Рома и на приятелката си, само че възнамерява да си татуира и логото на " Ролан Гарос ", в случай че се класира за главната скица на шампионата от Големия шлем, заяви " Ройтерс ".

21-годишният състезател ще играе край на квалификациите против французина Лоран Локоли в петък и в случай че влезе в схемата, това ще бъде " сбъдната фантазия ".

" Имам доста татуировки - три на обичания ми тим, няколко на приятелката ми. Отивам при татуиста и в никакъв случай нямам прелиминарен проект ", сподели Коболи пред формалния уебсайт на шампионата.

" Разбира се, че в случай че се класирам, ще си татуирам логото ", сподели италианецът, който завоюва купата на " Ролан Гарос " за двойки при момчетата през 2020 година, като чества с шалче на Рома. Той е упражнявал в академията на футболния клуб от Рим, само че като 13-годишен избира тениса.

Коболи мечтае и за мач против носителя на 22 трофеи от шампионатите от Големия шлем Новак Джокович.

" Една от задачите ми в живота е на играя на Големия шлем. Ако съумея да се изправя против Джокович на централния корт, това ще бъде необикновено ", признава той.

" Аз съм идната звезда. Мисля, че го заслужавам. Начинът, по който играя, основава огромни проблеми на противниците ми ", споделя още Флавио Коболи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР