Италианският премиер Джоржа Мелони падна жертва на руското комедийно дуо

...
Италианският премиер Джоржа Мелони падна жертва на руското комедийно дуо
Коментари Харесай

Джорджа Мелони падна в капана на руските комици

Италианският министър председател Джоржа Мелони " падна жертва " на съветското комедийно дуо Вован и Лексус, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Руските комици разпространиха през вчерашния ден 13-минутен аудиозапис, в който съумяват да излъгват Мелони по време на телефонен диалог, в който единият от тях се показва за ръководител на Комисията на Африканския съюз и въвлича италианския министър председател в прям разговор по отношение на войната в Украйна и миграцията.

Разговорът се е състоял на 18 септември, в навечерието на общополитическите диспути на високо ниво в границите на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. На тези диспути Мелони взе участие за първи път като министър председател и в речта си приказва главно за проектите на Италия за световно решение на казуса с противозаконната миграция, само че и за поддръжката за Украйна, на която италианският министър председател e корав покровител.

После в редица изявленията и изявления на срещата на Европейската политическа общественост и на неофициалната среща на върха на Европейски Съюз в Гранада, на срещата на групата на южноевропейските страни МЕД 9 в Малта и на Европейския съвет в Брюксел, Мелони непроменяемо засягаше още веднъж тези две тематики и повтаряше поддръжката си за Украйна и желанията на Италия да бъде на челно място в намирането на световно решение на миграционния феномен.

В телефонния диалог на Мелони с Вован и Лексус, тя разяснява, че има много отмалялост измежду европейските водачи по отношение на войната на Русия против Украйна, показва " Политико ".

Това самопризнание не е изненадващо и идва в миг, в който самият украински президент Володимир Зеленски в изявление за " Тайм " установи, че има безсилие от войната в Украйна, заливащо Европа и Съединени американски щати.

В диалога с Вован и Лексус обаче Мелони разяснява също, че украинската контраатака бележи непретенциозен прогрес и не е трансформирала фундаментално обстановката - признание, което надали ще се понрави на Киев. Мелони добавя, че с цел да се откри излаз от цялата тази обстановка, тя има хрумвания, само че ще ги оповести в подобаващия миг.

Италианският министър председател се оплаква и от неналичието на поддръжка за Италия, подложена на миграционен напън. Споменава, че френският президент Макрон не й подвига телефона, когато му звъни по този въпрос. „ Всички си мислят, че Италия би трябвало да реши този проблем сама. Това е един доста неуместно ”, споделя Мелони.

Вован и Лексус обявиха, че Мелони е много откровена с тях за разлика от други водачи, които са въвличали в този жанр смешки. Привърженици на Мелони споделят, че тя е споделила всичко, което фактически мисли и споделя и по време на редица изявленията за италиански и западни медии, или в нейни речи в Народното събрание и на интернационалните конгреси.

От канцеларията на Мелони разгласиха изказване, в което не скриха разочарованието си от това, че тя е била излъгана от шарлатанин, показал се за ръководител на Комисията на Африканския си съюз и свързал се с нея в миг, в който е работела интензивно за подсилване на връзките с африканските водачи, с които тя организира значима среща в коридорите на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации.

Вован и Лексус, двамата комици, подиграли се с италианския министър председател, са Владимир Александрович Кузнецов и Алексей Владимирович Столяров, напомнят италианските медии.

Кузнецов  е роден през 1986 година в Новоросийск, а Столяров година по-късно в Екатеринбург. И двамата са някогашни публицисти. От 2016 година дуетът води програмата „ Звонок ” по съветската Ен Ти Ви.

Дуото е профилирано в телефонни смешки с известни персони. В предишното двойката е съумяла да изпързаля и Михаил Горбачов, Ангела Меркел, Реджеп Тайип Ердоган, Кристин Лагард, Джон Маккейн, принц Хари, Джером Пауъл, Виталий Кличко, Александър Лукашенко, Доналд Тръмп, Анжей Дуда, Педро Санчес, Хенри Кисинджър и др. 

В родината си те също са нанасяли шегаджийски удари, устройвайки капани на опозиционни фигури и персони, оспорващи съветската външна политика.

За двамата комици се приказва, че са свързани с съветските секрети служби и че са пропагандисти на съветската политическа линия, само че те отхвърлят това.

???????? ENGLISH SUBTITLES????????

The Russian comedy duo Vovan and Lexus made a prank call to Italian PM Giorgia Meloni pretending to be the head of the African Union.

In the call (confirmed as authentic by the Italian government) Meloni said that all her European colleagues are already… pic.twitter.com/ybad9AkoZv
— Crazy Ass Moments in Italian Politics???????? (@CrazyItalianPol) November 1, 2023 Сред личностите, за които тандемът се е представял, са Петро Порошенко, Грета Тунберг, Володимир Зеленски,  Владимир Путин, Денис Шмигал, Дмитрий Песков, Еманюел Макрон и доста други. Двойката разчита не толкоз на положителната реплика, а на резултата от изненадата. По време на телефонните диалози известни фигури се усещат поласкани, че други известни персони ги търсят и приказват пред тях искрено.
Сред най-известните смешки на Вован и Лексус е тази, която тандемът устройва на Елтън Джон през 2015 година, откакто той подлага на критика обстановката с правата на ЛГБТ общността в Русия.

Тогава двойката комици се показват за Путин и Песков пред артиста, а той се хвали с извършения диалог с тях в Instagram, като споделя, че е приказвал с съветския президент и с представителя на Кремъл за правата на хомосексуалистите в Русия. След това Вован и Лексус разкриват какъв подбив си създали с него.

Фалшивият телефонен диалог на Мелони е следващия скандал, в който се забърква напоследък.

Преди броени дни стана ясно, че тя е завела дело в италианския град Сасари против татко и наследник, основали подправено порновидео с нейно присъединяване. Сумата от 100 000 евро, които Мелони поискала като обезщетение, ще бъде предоставени за идеята за битка с домашното принуждение.

Неотдавна Джорджа Мелони претърпя и персонално отчаяние, откакто постави завършек на връзката с бащата на детето си - водещия Андреа Джамбруно поради негови сексистки мнения, излъчени в ефирен ефир.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР