Италианският национал Федерико Киеза има желание да подпише нов договор

...
Италианският национал Федерико Киеза има желание да подпише нов договор
Коментари Харесай

Бъдещето на ас на Ювентус зависи от новия треньор на отбора

Италианският национал Федерико Киеза има предпочитание да подпише нов контракт с Ювентус, само че бъдещето на нападателя наподобява зависи и от това кой ще бъде новият треньор на отбора от Торино.

26-годишният Киеза има още по-малко от две години от сегашния си договор, а клубът работи по удължаването на контракта. През лятото италианецът отхвърли изкушаваща оферта от клуб от Саудитска Арабия.
 Алегри: Влахович изигра един от най-хубавите си мачове откогато е в Ювентус
Алегри: Влахович изигра един от най-хубавите си мачове откогато е в Ювентус

Ето какво сподели

Наскоро Федерико Киеза се изрече ласкаво за селекционера на националния отбор на Италия Лучано Спалети и означи по-атакуващия жанр, на който залага експертът, обратно на по-защитната система, която избира Масимилиано Алегри в Ювентус.

Спортният шеф на гранда от Торино Кристиано Джунтоли към този момент се готви за основни договаряния с сътрудника на Киеза Фали Раманади, на които да бъде разискван евентуалния нов контракт на футболиста на период от пет години, оповестява изданието TMW и прибавя, че поради желанието на нападателя да играе в отбор с по-офанзивен жанр, решението му ще зависи и от избора за правоприемник на Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР