Италианските власти предупредиха обществеността в Бари да избягва провинцията, след

...
Италианските власти предупредиха обществеността в Бари да избягва провинцията, след
Коментари Харесай

Италия: Заради черна пантера забраниха дейностите на открито около Бари

Италианските управляващи предизвестиха обществеността в Бари да заобикаля провинцията, откакто бяха получени няколко сигнала за появила се по улиците черна пантера.
В събота кметът на Акуавива деле Фонти Давиде Карлучив региона, където е видяно животното.
 Черна пантера се разхожда близо час по покривите на френски град (СНИМКИ) Черна пантера се разхожда близо час по покривите на френски град (СНИМКИ)
Млада черна пантера подвигна на крайник жителите и управляващите в предградие на Лил. Животното се разхождало близо час по покривите на Арментиер...
В поста си във Facebook, в който показа фотография на пантерата, Карлучи написа, че " няма причина за паника ", заяви Евронюз.
„ Подписах заповед, забраняваща колоезденето, ходенето пешком и всевъзможни спортни или селскостопански действия на жителите по всички селски пътища и по пътищата отвън град Акуавива “, написа в поста.
" За да избегнат вероятността да изплашат животното и то да стане нападателно, притежателите на домашни и селскостопански животни би трябвало да ги предпазят от вероятни офанзиви ", предложи кметът.
Очевидно е, че, само че ще бъде направено всичко допустимо животното да бъде хванато и приспано, без да го наранят, сподели Карлучи.
 Италия има нов министър председател Италия има нов министър председател
Марио Драги беше публично назначен за министър-председател на Италия в петък вечерта след среща с президента Серджо Матарела, оповестява...
Подобна незабавна заповед беше издадена и в събота от кмета на Аделфия Джузепе Косола.
Междувременно управляващите в близкия град Кастелана Гроте са нащрек от 4 февруари след известия за огромна черна котка, " обикаляща региона ".
Все още не е ясно от кое място е пристигнала пантерата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР