Италианските медии пишат, че Хю Грант е взел мобилния телефон

...
Италианските медии пишат, че Хю Грант е взел мобилния телефон
Коментари Харесай

Хю Грант нападна неизвестна жена в Рим и й взе мобилния телефон

Италианските медии пишат, че Хю Грант е взел мобилния телефон на незнайна жена, около която минавал, тъй като помислил, че е папарак.

Британският артист е бил в Рим дружно със брачната половинка си Анна Елизабет Еберщайн, когато налетели на Луис Мелара, шеф на компанията за комунални боклуци АМА.

Мелара снимала служащи, изхвърлящи строителни боклуци в регион, предопределен единствено за битови боклуци. В този миг тя се озовала пред брачната половинка на Грант и звездната двойка се разгневила, написа италианският “Република ”.

Във видеото, което изданието разгласява, първо се чува женски глас, който евентуално принадлежи на брачната половинка на Грант, казвайки на британски: „ Извинете, какво вършиме? Много добре, неуместно кучко ”.

Тогава Грант й споделила: “Не стойте пред жена ми ”, а по-късно сграбчил мобилния й телефон.

Мелара твърди, че не е разпознала артиста и брачната половинка му и че е стояла пред тях, с цел да не пресекат пред телефона, до момента в който снима.

„ Грант, който беше зад мен, посегна и ми взе мобилния телефон. Взех го назад и му споделих, че не е обичайно. Казах му, че съм началник на римска компания за събиране на боклуци “, сподели Мелара.

Хю Грант се ожени за Еберщайн предходната година след дълга връзка. Те имат три деца, родени през 2012, 2015 и 2018 година. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР