Италианските грандове Милан и Наполи се изправят тази вечер един

...
Италианските грандове Милан и Наполи се изправят тази вечер един
Коментари Харесай

Милан и Наполи в свирепо дерби на върха в Серия А

Италианските грандове Милан и Наполи се изправят довечера един против различен в огромното дерби от 18-ия кръг в Серия А . " Росонерите " посрещат неаполитанците на " Сан Сиро " в мач, който може да се окаже преломен за развоя на борбата за купата в Италия.

Милан и Наполи стартираха съвършено акциите си в Серия А, като дълго време трупаха победа след победа и изглеждаха като недостижими на върха в подреждането. След това обаче пристигнаха и първите неверни стъпки, които незабавно бяха осъдени от Интер, който е новият водач в италианското състезание.



В последните си шест мача в Серия А Наполи има единствено една победа - против Лацио с 4:0. " Малките магаренца " позволиха провали от Интер, Аталанта и Емполи, които ги изместиха от първите две места, а понастоящем даже се подреждат четвърти, след Аталанта.
Наполи и Милан с три " хикса " в последните си пет срещи
Милан също стъпи изкривено в последния кръг, откакто приключи наедно с Удинезе. Три от последните пет срещи сред Милан и Наполи са приключили без победител, само че в последният мач, изигран през март, отборът от Неапол завоюва с 0:1 на " Сан Сиро ". За днешния дуел efbet предлага 2.35 коефициент за победа на Милан, 3.60 за еднакъв и 3.20 за победа на Наполи.


" Суша " откъм голове в последните 5 мача сред Милан и Наполи
В последните си пет срещи Наполи и Милан нито един път не са си вкарали повече от 2 гола, като два от мачовете са приключили без попадения. През този сезон двата отбора са със сходни индикатори по маркирани и позволени голове. efbet дава 1.80 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.10 за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР