Италиански преподавател в Академията за изящни изкуства в Урбино, област

...
Италиански преподавател в Академията за изящни изкуства в Урбино, област
Коментари Харесай

Учител забрави да спре камерата, отдаде се на секс пред студентите

Италиански учител в Академията за изящни изкуства в Урбино, област Марке, подаде оставка поради конфузна обстановка, в която изпадна, написа

Според в.”Кориере каузи сера” уважаваният професор от академията изнесъл лекцията си онлайн пред своите студенти, след което им присъединил и видео, с цел да я илюстрира.

По-късно, мислейки си, че уеб камерата му е изключена, той почнал да прави секс, без да се прецизира кой е сътрудникът му. Както разяснява изданието, студентите били изумени от следените от тях подиуми и доста скоро новината за това обиколила цялата академия.

Преподавателят изпратил извинително писмо на студентите си, с цел да изрази дълбокото си оскърбление от случилото се, след което подал оставката си. Академията не е коментирала обстоятелството, за който стана известно от медиите в този момент, макар че датира отпреди Коледа.

Ръководството изслушало и професора, който посочил схващане към реакциите на студентите си и непринудено предложил оставката си. Според шефа приятелското отношение и респектът към преподавателя не са изменени, само че художественият му живот и дидактиката в академията би трябвало да бъдат добре разграничени.

„ Става въпрос за тежка загуба за нас, сътрудниците му, и за студентите, които следват курсовете му”, заключи шефът.

„ Предварително желая да кажа, че той е отличен професор и е доста наблюдаван и обичан от студентите си, само че това, което се е случило по време на негова лекция онлайн, е доста сериозен факт в подтекста и в средата, в които е станал”, сподели шефът на академията Лука Чезари.

Според него управлението на академията се срещнало със студентите, с цел да ги изслуша и разбере възприятията им, които били доста раздвоени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР