Италиански болници в районите с най-високи температури, отчетоха скок на

...
Италиански болници в районите с най-високи температури, отчетоха скок на
Коментари Харесай

Италиански болници отчетоха скок на спешните пациенти в горещините

Италиански лечебни заведения в регионите с най-високи температури, регистрираха скок на незабавните случаи, съобщи Ройтерс, като се базира на здравните управляващи.

Температурите на множеството места в Италия през вчерашния ден бяха извънредно високи, ден откакто бяха регистрирани температурни върхове в редица градове, в това число и в столицата Рим.

В област Лацио през вчерашния ден бяха регистрирани 20% повече незабавни случаи поради високите температури в съпоставяне със същия ден предходната година. Така също са нарастнали случаите на дихателни и сърдечни проблеми, отбелязва почитан представител на здравните управляващи.

От болничното заведение " Кардарели " в Неапол оповестиха, че във вторник в незабавното поделение на лечебното заведение са признати 231 пациенти. Други 219 души са имали потребност от незабавна помощ през вчерашния ден.

Болницата " Сан Донато " в Арецо, град в централната област Тоскана, разгласи повишаване с 10% на приема в незабавното поделение в границите на последните 4-5 дни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР