Италианската Серия А навлиза в своя 15-ти кръг за сезона,

...
Италианската Серия А навлиза в своя 15-ти кръг за сезона,
Коментари Харесай

Футбол в Италия: На какво да заложим в мачовете от Серия А през уикенда?

Италианската Серия А навлиза в своя 15-ти кръг за сезона, а програмата ни предлага повече от вълнуващи дуели. Тази вечер водачът в подреждането Интер посреща Рома в огромното дерби на кръга, само че не по-малък конфликт се обрисува в съботния ден, когато Ювентус гостува на Лацио. Нашият екип от типстъри проучва срещите от кръга, с цел да ви даде най-хубавите пледложения за футболни залози в Серия А през този уикенд - 7 и 8 декември:

Събота, 19:00 часа: Удинезе - Наполи
Две огромни имена в италианския футбол, които обаче минават през тежък интервал в последните месеци. Удинезе заема нежеланото 16-о място в шампионата с едвам 14 пункта, а техният конкурент Наполи е на 7-мо място с 20 точки. Безспорно неаполитанци влизат в мача като любимец, само че формата им от последните мачове, проблемите сред управлението и играчите и сложната обстановка, в която е изпаднал Карло Анчелоти, слагат клуба пред огромно тестване. Като посетител на Удинезе хората на Анчелоти несъмнено ще изпитат компликации, а успеха им надалеч не наподобява сигурна - още повече, че домакините ще желаят да се отдалечат от рисковата зона, в която са сега.

Събота, 21:45 часа: Лацио - Ювентус
Шампионът на Италия Ювентус ще би трябвало да се изправи за второто си огромно тестване през новия сезон в Серия А. След като се оправиха с Интер, в този момент " бианконерите " гостуват на намиращия се в страховита форма състав на Лацио. " Орлите " са в серия от шест следващи победи в шампионата и изобщо не имат намерение да се отхвърлят от борбата за купата през този сезон, макар че изостават на шест точки от " остарялата госпожа " и на седем от " нерадзурите ". Двубоят е от изключителна значимост и за двата тима, а загубата не влиза в проектите и на двамата мениджъри. Най-логичният излаз от сходно опълчване би било по-предпазлива игра и разделение на точките.


Неделя, 21:45 часа: Болоня - Милан
Милан изпадна в следващия сезон на безтегловност, от който наподобява, че няма изплъзване. Треньорските рокади не оказват помощ изключително не реномето на седемкратния европейски първенец, който се намира в средата на класирането в Серия А - вместо измежду челните позиции, където му приляга. Сега грандът от Милано гостува на Болоня, който е на една точка след " росонерите " в подреждането. Последните три срещи на Милан непроменяемо завършваха под 2,5 гола, а това надали ще се промени и в днешната среща, която не се обрисува да бъде лека.

Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР