Италианската министър-председателка Джорджия Мелони ще свидетелства в съда на 2

...
Италианската министър-председателка Джорджия Мелони ще свидетелства в съда на 2
Коментари Харесай

Мелони иска 100 000 евро обезщетение за фалшивите порно изображения

Италианската министър-председателка Джорджия Мелони ще свидетелства в съда на 2 юли по делото, което заведе против двама мъже, упрекнати в основаване и издание онлайн на подправени нецензурен изображения, употребяващи нейното лице, заяви италианската осведомителна организация АНСА. 

Мелони, която е потърпевша страна по делото, което ще се гледа в Сасари, на остров Сардиния,

претендира за 100 000 евро обезщетение. Тя ще подари присъдената й сума на фонд на министерството на вътрешните работи за дами, жертви на домашно принуждение,

сподели адвокатката й Мария Джулия Маронджу, представена от АНСА. Според АНСА през 2020 година униформени чиновници на пощенската работа са разпознали татко и наследник. За тях се твърди, че са качили подправените изображения в основан в Съединени американски щати порно уебсайт, а данните са проследени до един от техните мобилни телефони.

По това време Мелони не беше още министър председател, а председателка на партия " Италиански братя ", напомня Българска телеграфна агенция. Маронджу сподели, че каквото и да е обезщетение ще бъде " алегорично ". Тя добави, че се надява решението на Мелони да заведе дело да изпрати обръщение към дамите, които са жертви на сходни злоупотреби, да не се опасяват да подават тъжби. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР