Италианската любовна игра е много интересен тип интимност. Любовната игра,

...
Италианската любовна игра е много интересен тип интимност. Любовната игра,
Коментари Харесай

Сексолог обясни какво е „италианската” любовна игра или секс без оргазъм

Италианската любовна игра е доста забавен вид фамилиарност. Любовната игра, наречена италианската дума carezza („ carezza “), се свързва с милувки без оргазъм, изяснява сексологът Алис Чайлд. Тя приказва за характерностите на този вид фамилиарност в изявление за Metro.
Италианската дума carezza, съгласно Чайлд, значи „ да галиш “, способ, който включва фокусиране върху масажиране и глезене на ерогенните зони.
„ Промяната на нормалните полови сюжети, които са станали предсказуеми и насочени към оргазъм, оказва помощ на двойките да останат свързани и също по този начин покачва чувствителността и възбудата. Методът Carezza има за цел да направи оргазма по-слаб и се концентрира върху насладата от пътуването, а не върху авансово избрана дестинация “, изясни тя.
Желанието за оргазъм лишава хората от удоволствието от секса. Когато човек мисли по-малко, той може да усеща повече, а игрите с разнообразни усеща покачват чувствителността и водят до мощни оргазми, като в същото време поддържат дълбока връзка сред сътрудниците, сигурна е Алис. 
„ Забавете и умишлено върнете мислите си към допиране, дишане, придвижване, всичките пет сетива, които ви заземяват и свързват с вашия сътрудник “, посъветва тя.
Чрез практикуването на метода carezza, отбелязва Чайлд, е допустимо да изпитате оргазъм даже по-рано от плануваното, тъй като и двамата сътрудници не са уплашени от „ задължението “ да свършат. По време на любовна игра тя посъветва да учи както очевидните ерогенни зони на обичания - перинеума, пъпа, шията, долната част на гърба, ушите, ръцете, върховете на пръстите и вътрешната страна на бедрата - по този начин и по-„ нишовите “ - скалпа, областите под коленете, глезени, подмишници и китки.
Сексологът също по този начин предложи да стимулирате допустимо най-вече от тези зони с ръцете, устата и други елементи на тялото, с цел да изучавате по-добре колегата си.
По-рано 38-годишната американка Тони Лара призна, че половият й живот е станал по-ярък, откакто се отхвърли от алкохола. Жената сподели, че постоянно е пиела алкохол преди срещи, тъй като е била доста нервна при мисълта за среща или интимна непосредственост. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР