Италианската двойка Антониета Демази и Стефано Пирили оцеля като по

...
Италианската двойка Антониета Демази и Стефано Пирили оцеля като по
Коментари Харесай

Годеници оцеляха като по чудо след едновременни катастрофи на самолетите им

Италианската двойка Антониета Демази и Стефано Пирили оцеля като по знамение след едновременните произшествия на двата самолета, в които всеки от тях пътувал. И двамата били ранени. 22-годишната италианка имала фрактура на бедрената кост и таза, 30-годишният мъж бил с по-леки пострадвания.

Стефано и Антониета обядвали в къща за селски туризъм отвън Торино, само че решили да се разходят до Савона и да видят морето. Затова се качили на два леки самолета, пилотирани от техни другари. Заради внезапното утежняване на климатичните условия и двете летателни средства направили спешни кацания. По едно и също време двамата годеници претърпели произшествия на 40 км един от различен. Единият от водачите бил тежко ранен с риск за живота. Управляващият „ Tecnam P92 Eco Super " италианец получил черепна контузия, до момента в който намиращата се в него студентка Антониета е с фрактури. Нейният другар Стефано пък бил леко ранен след рухването на двуместния аероплан, пилотиран от другия водач.

По време на полета си Стефано се обадил на Антониета, казвайки й, че трансформират мястото на приземяването си и че ще се видят по-късно. Малко по-късно обаче самолетът му се блъснал в електрически жици и почнал да пада. Стефано желал да опише за случилото се на годеницата си, само че когато звъннал, тя към този момент не отговаряла на телефона, тъй като в това време аварирал и нейният аероплан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР