Италианската депутатка Мара Лапия от Движение "Пет звезди" е била

...
Италианската депутатка Мара Лапия от Движение "Пет звезди" е била
Коментари Харесай

Пребиха зверски депутатка на паркинг пред супермаркет

Италианската депутатка Мара Лапия от Движение "Пет звезди " е била "брутално нападната " от мъж до супермаркет на остров Сардиния, заяви водещ член от антисистемната партия, представен от ДПА.
Лапия била на опашката пред каса в магазин в Нуоро, в центъра на Сардиния, късно в събота и в началото била обиждана от нападателя. След това тя била нападната физически на паркинга пред супермаркета.
"Всички от ДПЗ поддържаме нашата говорителка Мара Лапия, която беше брутално нападната от мъж в супермаркет в Нуоро ", написа в Туитър Алесандро Д'Ува, който е ръководител на групата на партията в долната камара на Народното събрание. Той дефинира офанзивата като "презрян акт, който всички осъждаме ".
Лапия беше откарана в градската болница "Сан Франческо ", а по-късно освободена за домашно лекуване. Тя има счупено ребро, голям брой травми и излив от единия бял дроб, съобщи АНСА.
Според организацията, мъжът, който е разпознат, почнал да наскърбява 42-годишната жена, откакто тя се скарала на чиновник в супермаркета, който, без да желае, я залял с безалкохолна напитка.
"Можеш да ги подушиш в целия супермаркет, когато влезеш в помещението, миризмата е на всички места ", споделил мъжът, явно визирайки представители на ДПЗ.
"Никога не съм си и помисляла, че може да бъда в заплаха поради ролята си като парламентаристка ", сподели Лапия пред АНСА. Тя назова нападателя "животно ".
"Неописуемо единствено по себе си е, че мъж може да вилнее по този начин против жена. Чувствам се по-наранена като жена, в сравнение с като парламентаристка ", добави Лапия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР