Италианската актриса Орнела Мути иска да стане руска гражданка и

...
Италианската актриса Орнела Мути иска да стане руска гражданка и
Коментари Харесай

Орнела Мути иска да получи руско гражданство


Италианската актриса Орнела Мути желае да стане съветска гражданка и счита съветската просвета за част от своята, съобщи актрисата в изявление пред ТАСС.

" Бих желала да получа поданство, тъй като то е част от моята просвета, обвързвана с майка ми. Тя умря тази година и това ще бъде подарък за нея ", споделя актрисата.


Бабата на Орнела Мути е родена в Санкт Петербург, а по-късно тя и брачният партньор ѝ отиват в Естония, където по руско време е родена майката на Франческа Романа Ривели. Това е същинското име на актрисата, родена в Рим.

" Майка ми не знаеше доста добре съветски, само че си припомням по какъв начин ми пееше песни на съветски: " Баба, баба, баба пристигна ", спомня си Орнела Мути, която счита, че италианците и руснаците са много близки.

Снимка: Getty Images

Тази седмица Орнела Мути и щерка й Найке провокираха дискусия преди началото на първата вечер на фестивала в Сан Ремо, откакто показаха поддръжката си за лечебното потребление на в Италия.

На конференция преди фестивала Мути сподели, че поддържа лечебната приложимост на канабис, като добави, че й е " тъжно ", че някои хора считат, че тя ще " раздава джойнт зад кулисите " на фестивала в Сан Ремо.

Дебатът стартира във вторник, когато актрисата разгласява фотография в Инстаграм профила си, на която с щерка й Найке Ривели носят бижута, чийто дизайн включва листа от марихуана.

Вижте повече за Орнела Мути в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР