Историята започва с това, че героинята на тази история разказала

...
Историята започва с това, че героинята на тази история разказала
Коментари Харесай

Семейство открило странно същество и го осиновили. Ето в какво се превърнало то:

Историята стартира с това, че героинята на тази история разказала в обществените мрежи за неясно творение, което тя и синът й желали първо да изхвърлят. Но откакто разгледали по-отблизо „ непознатото малко животинче “, те решили да го запазят.

Момчето донесло от разходка животно, което приличало на червей. Дори изглеждало страно да донесеш сходна неразбираема ларва вкъщи. За благополучие фамилията направило верния избор, осиновявайки „ червея “. По-късно ще разберем, че съществото ще се трансформира в едно доста красиво животно.

 бебе животно

Животното било доста мъничко, мръсно и гладно, нуждаещо се от избавяне, не би могло да оцелее единствено. Било по-малко от дребния пръст. Бебето изглеждало като недоносено джудже, което е рисково даже да хванеш в ръка.

Отначало нашите герои се чудели по какъв начин да се грижат за такова нежно творение, само че било належащо да спасят бебето допустимо най-бързо. Чрез спринцовка те почнали да хранят зверчето с приспособено мляко. Хубавото е, че тази храна му харесала.

 летяща катерица

Постепенно животинката станала по-силна, почнала да се покрива с четина. Но на нашите герои към момента не било ясно що за животно гледат. Приличало на коте. Но ушите му били доста дребни, което не е типично за котките.

Минало време и домашният любим пораснал. Каква била изненадата на стопаните, когато най-сетне станало ясно защо животно става дума! Това им подсказали биолози, които следяли ориста на животното в обществените мрежи.  летяща захарна катерица

Оказало се, че са отгледали захарна летяща катерица! Това е тип дребна летяща катерица. Наиистина огромна изненада!

Как това животно е попаднало в двора на многоетажна постройка остава мистерия. Между другото, с подобаваща грижа е изцяло допустимо да имате такова екзотично животно вкъщи. Само си представете по какъв начин лети из жилището ви!

Вижте какво могат тези страхотни създания в това малко видео:

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР