Историята за смъртта на това момиче е толкова ужасна, че

...
Историята за смъртта на това момиче е толкова ужасна, че
Коментари Харесай

Историята за смъртта на това момиче е толкова ужасна и шокираща, че Netflix направи цял сериал за нея!

Историята за гибелта на това момиче е толкоз ужасна, че продуцентите на Netflix й посвещават сериал, наименуван " Вероника ". Млада жена от Валеска, Южен Мадрид, умря, откакто през 1990 година решила да играе с духовния съвет. Според родителите на Естефани Лазаро тя стартира да се занимава с окултизма през тийнейджърските години, споделя The Sun.

В резултат на това момичето решило да организира нравствен сеанс точно в учебното заведение, с цел да се свърже с някогашния си другар, който е починал в автомобилна злополука тъкмо преди този момент. Обаче ритуалът бил пресечен от учителя и очевидци свидетелстват, че от носа и ушите Естефани излизал чудноват пушек. През идващите шест месеца момичето стартира да получава халюцинации.


Понякога тя се ядосвала, карала се на братята си или казвала на родителите си, че вижда зли духове, които минават през нощта. Загрижените родственици водели момичето на разнообразни лекари, само че никой от тях не съумял да разбере какво не е наред с пациента, тъй като физически и душевен е здрава.


Няколко месеца по-късно тя е открита мъртва в личната си спалня - аргументите за гибелта към момента са незнайни.



Родителите имат вяра, че духовният съвет е забъркан в нещастието и необяснимите феномени, които се случват в къщата им, даже след гибелта на щерка им. По-рано те непрестанно чували мистериозен шепот, вратите се отваряли и затваряли сами, а електрическите уреди се включвали.

Скоро те се преместили в друга къща.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР