Историята с частните гардове на Ипон и Делта Гард, които

...
Историята с частните гардове на Ипон и Делта Гард, които
Коментари Харесай

Бивш дипломат: ”Ипон” и ”Делта гард” имат договори и за охрана на стратегически обекти

Историята с частните гардове на Ипон и Делта Гард, които обгазяват, бият и арестуват протестърите от името на Борисов и които се наемат от Столична дирекция на вътрешните работи има забавно продължение. Те последователно изместват НСО от защитата на редица значими обекти. Лично Борисов е наредил да се лимитират НСО, тъй като били президентски, в обществената мрежа фейсбук.
Последният образец е Правителствена болница, МБАЛ " Лозенец " или по-известна като болничното заведение на властта, която от 1 септември се охранява от....... името му е........ втората част на името му е...... ГАРД. Познайте първата.
И тук абсурдът е голям.
 ГЕРБ сътвори цяла мафиотска скица, счита Димитър Луджев ГЕРБ сътвори цяла мафиотска скица, счита Димитър Луджев
”Извършва се следващата разпра сред вътрешните властови и богати групировки. Новата вълна на позабогатели към ГЕРБ се опи...
Правителствена болница би трябвало да лекува всички топ политици, в това число и президента, вицепрезидента и така нататък Именно за това на никое място не се позволяват частни охранителни структури, тъй като това е риск за сигурността - за живота на охраняемите лица, за сигурността на работещите и т..
Ето ви и схемата - с цел да не заплащат Столична дирекция на вътрешните работи или Министерство на вътрешните работи страната им дава контракти за защита. Но освен това - Борисов към този момент минава към тактиката на Путин да работи през сякаш несвързани частни структури с цел да осъществя реваншистки задания по отношение на политическите си съперници.
Още един път това е държавна болница, обект от сериозна инфраструктурана на сигурността на страната. Разпореждането е пристигнало директно от Борисов за този контракт.
Ипон и Делта гард имат контракти и за защита на други стратегически обекти.
 Божков уточни кои са провокаторите на митингите и от коя компания са Божков уточни кои са провокаторите на митингите и от коя компания са
Бизнесменът в заточение Васил Божков още веднъж излезе с позиция в обществените мрежи, разяснявайки настоящите политически събития в страната...
И какво излиза ние плащаме над 40 милиона лв. на НСО, само че на тях им " свиват " обектите, прокуратурата също мина на " частни " гардове. Но в това време плащаме на частните структури, които би трябвало да пазят властта.
Ето моето предложение за решение - Вие ще се лекувате ли в болница, която се охранява от мутрите на Борисов?!
Лекарите и мед сестрите могат да бъдат най-хубавите, само че тази " замяна ", изключително в този миг срутва имиджа на болничното заведение. И в случай че си траят, значи съучастват.
Освен това на следващия ден тези " гардове " привлечени от Столична дирекция на вътрешните работи ще охраняват изборния развой - секциите и така нататък, написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР