Историята познава много случаи, в които мъжете се справят успешно

...
Историята познава много случаи, в които мъжете се справят успешно
Коментари Харесай

Най-успешните блогъри мъже

Историята познава доста случаи, в които мъжете се оправят сполучливо в женски области – кулинария, развъждане на деца, гримьорство…

Творческите шефове на множеството световноизвестни наложени грим марки са мъже. Днес мъжете се завръщат в тази специалност и някои стават сполучливи блогъри – същинска опция на девойките.

Има няколко You Tube звезди, които би трябвало да познавате.

 Най-успешните блогъри мъже

Едно от най-знаковите имена в света на хубостта, Джефри стартира да се гримира още в детството си, по-късно известно време работил като съветник в магазин за козметика, по-късно става звезден гримьор и следва взривът в обществената мрежа MySpace. Н еоновият цвят на косата и гримът му притеглят внимание и скоро по-късно той основава личен профил в You Tube. Джефри владее до съвършенство работата с четките и спонджа и през днешния ден към този момент има лична марка за грим. За страдание неговата обич към свадите вреди на имиджа му: не всички са подготвени да купуват козметика от човек с расистки изявления.

 Най-успешните блогъри мъже

Той е на 18, само че в You Tube акаунтът му е от към три, само че към този момент е сключил рекламен контракт с CoverGirl и има към тримилионна войска от почитатели. Отдават му се до съвършенство фантасмагоричните бюти облици, основаването на които е много занимателно за гледане. Джеймс непрекъснато приема присъединяване в разнообразни провокации – като цяло каналът му е много занимателен.

 Най-успешните блогъри мъже

Той е по-скоро шоумен, а не блогър, само че е много харизматичен. Затова би трябвало да го видите в придвижване посредством видео – фотосите лишават част от обаянието му. Каналът му в You Tube е по-скоро учебен (макар и весел). Днес той може да се похвали с контракт за M.A.C., а сбирката му видя бял свят едвам преди три месеца.

 Най-успешните блогъри мъже

Стилист на IPSY ( американска услуга на Мишел Фан, занимаваща се с продажба на комплект козметика в кутии). Затова половината от видеата му (ако не са на козметичните кутии IPSY ) са отдадени в превръщането на дамата в котка, череп или в… Патрик Стар. Останалите видеа демонстрират по какъв начин да превърнете естествения грим в ослепителен. И по-късно по какъв начин да го комбинирате със синя коса например….

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР