Историята, която колегите от Флагман.бг разказват днес ще ви шокира,

...
Историята, която колегите от Флагман.бг разказват днес ще ви шокира,
Коментари Харесай

Бургаският батка Алекс се влюби до полуда в сервитьорка! Почна с бакшиши и мили думи, мина на вулгаризми, заплахи и трошене на кола

Историята, която сътрудниците от Флагман.бг описват през днешния ден ще ви шокира, тъй като ще покаже една по-различна страна на любовта и нейните измерения. Свикнали сме да вършим асоциация на шекспировия воин Ромео с мъж, който дава всичко за обичаната си – държи се с нея благо, прави й похвали, схваща я и я обича.

Но не и през днешния ден, не и в този момент! Поведението на нашия воин в този сюжет граничи с маниакално гонене, а момичето, което в един миг е показало обикновено благо отношение, през днешния ден заплаща висока цена, тъй като душeвността й е на път да бъде унищожена поради един човек, който е захласнат от нея и я ужасява до гибел. Манията му доближава дотам, че той я чака часове пред работното й място, праща й фотоси на работното място на майка й, както и нейни детски фрагменти, които неизвестно от кое място е изкопал.

Преследвачът минава в разнообразни етапи - от похвали до закани. И това се случва всекидневно, по няколко пъти.

Всичко стартира през януари тази година, когато Алекс Ж., на 40 година, твърдящ, че има сполучлив бизнес във Виена, посещава заведение в центъра на Бургас. Омаян от хубостта и удивен от положителните маниери на една от сервитьорките, той стартира опити да завоюва сърцето й. Бързо открива името й, намира я във Facebook и стартира да й написа.

Макар че момичето, което съзнателно няма да назовем по име, не дава отговор на възприятията му, даже не му написа в обществените мрежи, напористият Ромео е твърдо решен, че бургазлийката ще бъде негова. Проучва по кое време е на работа, коя промяна е и стартират постоянни визити в заведението, където работи тя, надявайки се да види още веднъж усмивката й. Оставя й огромни бакшиши, от по 100-200 лв., считайки, че по този начин ще успее " да си я купи ", въпреки всичко показва солидно финансово състояние и няма метод някоя да му откаже.

Единствената неточност, в случай че можем по този начин да я отбележим е, че сервитьорката се е държала общително с него, само че не тъй като се е впечатлила, а поради длъжностната й характерност.

Отказите й обаче още повече стимулират Алекс и той настойчиво продължава да й написа в обществените мрежи, като безусловно я залива с благи думи „ бебенце, миличко, слънчице и така нататък “. Кани я даже на отмора в Монако.

Бургазлийката му демонстрира, че не може да бъде купена и просто не харесва Алекс като мъж. Оставя без внимание " горещите " му предложения, след което обстановката излиза отвън надзор.

Алекс Ж. внезапно трансформира държанието си и първо стартира вербална офанзива към нея. В продължение на няколко месеца настойчиво й написа всеки ден, праща й гласови известия и секс фотоси, свалени от интернет, с цел да покаже какви желания имал.

Последват нови отводи, след което Алекс за следващ път сменя тактиката си. Момичето продължава учтиво да отклонява предложенията му, а след това и изрично му отхвърля.

На 8 март се появява на работното й място с огромен букет. Сяда със собствен другар в зона, която се обслужва точно от бургазлийката. Опитва се да я хване за ръката, само че тя му прави забележка и съумява да приключи връзката с него, с изключение на служебните отговорности – персонал-клиент. Сцената се повторила няколко пъти, а след всеки отвод, Алекс почнал да се изневря.

След това той става още по-настоятелен. Причаква я преди да стартира работната й промяна. Докато бургазлийката паркира автомобила си, мъжът безусловно се пробва да нахлуе в колата й. Младата бургазлийка обаче за шанс е държала автомобила си заключен и натрапникът не могъл да се вмъкне. За следващ път му дала да разбере, че не желае да приказва с него, само че Алекс почнал да става нападателен. Заради това бургазлийката незабавно подала сигнал на телефон 112, а отхвърленият Ромео бързо избягал, с цел да си няма проблеми с полицията.

Този случай демонстрира на момичето, че тя няма елементарно да се избави от натрапника. Заради това подава тъжба в полицията.

Оттогава в действителност връзката сред сервитьорката и Алекс се превърща с непрекъснат душевен тормоз. Тя е подложена на офанзиви в обществените мрежи, обиди и закани. Пишел й даже в Tik-tok от подправени профили. Обиждал я с нецензурни думи и упорствал да му върне бакшишите, които досега й дал.

„ Имаш 1 седмица да ми върнеш парите, по-късно ще ги повръщаш. Много сбъркана п*тка си, да знаеш. Един път ще те наеб* и ще ти падне самочувствието. Правиш ми се на забавна, щото не съм те неб*ал “. Това са доста дребна част от известията, с които Алекс бомбандирал сервитьорката, откакто схванал, че е подала сигнали против него.

Бургазлийката продължава да остава безучастна в връзката и даже не отваря известията му във фейсбук.

Странното държание на Алекс го предиздвикало още веднъж да смени тактиката и той почнал отново да се държи благо с нея. Предлага й 1000 евро " отплата " поради неприятното си отношение ", поканил я в мола да й купи облекла. Обещал й отмора в Монако, където „ няма да слугува повече на никого “ и ще й направи най-малко 3 бебенца.

И с това обаче не съумява да накара момичето да му отговори даже с една дума. Огорчен и тотално безпомощен в желанията си, Алекс прави следващ опит за свалка, надявайки се на триумф. Кани я на вечеря, изпращайки и еротична сцена от порно филми и приканвайки я да пристигна със същото долни дрехи.

В историята има извънредно нецензурни и вулгарни изявления, които мъчно бихме могли да перифразираме, с цел да добие визия читателят на какво психическо изтезание е било подложено момичето.

Сюжетът не свършва дотук, в противен случай, кулминационната точка занапред следва. Алекс въобще не му пукало, че тя е подала тъжба против него. Решил е, че ще бъде негова, без значение какво му коства това, без даже да се замисля, че нещата излизат отвън надзор.

Оказва се, че освен я следи, само че е проучил извънредно добре работното й време, навиците й, разрешава си даже да върви на работното място на майка й. Демонстративно й праща фотоси от детството, с цел да й покаже, че знае всичко за нея. Изпраща й фрагменти от постройката, където работи майка й – още веднъж наблягайки на това, че в случай че тя не бъде негова, може да се случи нещо.

Нашият Ромео сменя настроенията си, както времето през май. От дребничък сваляч се превръша в безмилостен секс див звяр, който твърди, че „ ще я причака в тоалетна, тъй като другите доста обичали да ги еб*, до момента в който пишкат “. Заявява й, че тя му дължи пари за юрист и разноските, които е направил по делото. Когато му връчват призовката я заплашва.

„ Кога иска ми се издължиш. Връщай ми парите (от бакшишите- б.а.). Колко пари искаш да ти ближа пичето. Ще ти купя Мерцедес, само че те желая два пъти в седмицата. Имаме ли договорка, огромно близане ще падне. Днес доста сбърка. Цял живот ще вървиш до тоалетната с компаньон. За какво ти плащах мислиш, доста ясно, че щях да те повеждам някъде да ми л.п.ш и да г.лт.ш “, гласи следващото известие на Алекс към сервитьорката.

Ситуацията ескалира още, когато мъжът схваща, че бургазлийката ще работи в един от летните курорти и скоро ще се реалокира там. Обещава, че щял " и там да я откри ".

Всъщност държанието на известията му към нея минават от любовни към заплашителни и даже притеснителни. В случая обаче дейностите на този мъж градират. В началото той стартира със закачки, любовни жестове, а по-късно закани, обиди, а от вторник вечерта в листата имаме и посягане против нейна благосъстоятелност.

Преди два дни, към 18:30 тя паркира колата си в центъра на града, покрай една от гимназиите. Към 22 часа нейна колежка вижда, че цялата й кола е потрошена, всички стъкла на автомобила са счупени. Съмненията на момичето са ориентирани точно към Алекс.

Срещу Алекс е подадена тъжба за следене. Подобно закононарушение се санкционира с присъда – до 1 година затвор или пробация, поради което очевидно той не се плаши въобще. По информация на Флагман.бг Алекс ими престъпни регистрации за безчинство, обири, заличаване и разваляне на частна благосъстоятелност и закани.

" Макар и законодателят да е планувал извънредно ниско наказване за това закононарушение, а точно едвам до 1 година отнемане от независимост или пробация, изрично би трябвало да се подхващат незабавни и съществени ограничения за отбрана на потърпевшата. Само от началото на годината имаме над 10 убити дами, все с еднакъв претекст - криворазбрано виждане за любовта. Следенето е първата крачка към надалеч по-тежки закононарушения, някои с крайни и необратими последствия. Наложителни са и законодателни промени в тази тенденция ", сподели пред Флагман.бг бургаският юрист Димитър Вълчев, който съставлява момичето.

Въпреки че тук не става тъкмо дума за домашно принуждение, сходно държание е недопустимо. Това че си оставил огромен бакшиш на сервитьорката, не значи, че щом си платил задоволително, тя към този момент е твоя. Въпреки, че съгласно Алекс, който в едно от гласовите известия показва и мнението си: " Който заплаща, той поръчва музиката. Щом един път вземаш бакшиши, би трябвало да сваляш бикините ".

А отводите на „ жертвата “ пораждат отменяне в душeвността на индивида, което пък е и причина той да има претекст. Можем единствено да гадаем каква би била идната крачка на подобен мъж. Ако способените органи не вземат съответни ограничения, не се знае до каква степен ще доближи манията на този мъж. Момичето към този момент се опасява за живота си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР