История с продължение. Преди броени дни ви разказахме за Петьо

...
История с продължение. Преди броени дни ви разказахме за Петьо
Коментари Харесай

Достойно! Варненци не изоставиха Петьо и болното му куче СНИМКА

История с продължение. Преди броени дни ви разказахме за Петьо - той стоеше на скамейка в центъра на Варна и просеше, с цел да избави болното си куче.

Няколко дни откакто историята му стана обществена, жители споделиха, че младият мъж, изпаднал в нелека обстановка, е срещнал доброта и поддръжка, а домашният му питомец към този момент се лекува.

Марчо, както е името на четириногото, към този момент се намира във ветеринарна клиника, а доброволци събират средства за процедурите и съпътстващите разноски.

" Марчо е с ерлихиоза, също по този начин е с доста повишени бъбречни и чернодробни индикатори, Марчо е с бъбречна непълнота, аспирираха още 0.5 л течност ", споделя Галентина Драгвал. Предстоят му и още проучвания. В клиниката животното е записано на името на варненката, тъй като стопанинът му няма персонална карта, като следва младият мъж да си изкара документа.

Хората описват и повече за ориста на Петьо - мъжът не можел да влезе в подслон, тъй като там нямало по какъв начин да бъде признато и кучето му. Той има и поминък - пекар, само че бил скъсен от работа. Петьо споделил, че желае да работи, като не би отказал и друго занимание.

" Искаме да помогнем и на Петьо (подслон, работа), има много хора искащи да оказват помощ, нека да успеем ", написа Драгвал.

Варненци за следващ път демонстрираха, че положителното е измежду всички нас, а постоянно всеки може да промени живота на човек в неволя, даже и с мъничко поддръжка.

 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР