Историческо първо продължаване извън групата при юношите в предварителна група

...
Историческо първо продължаване извън групата при юношите в предварителна група
Коментари Харесай

Юношите на Пан-Волей с историческо трето място

Историческо първо продължение отвън групата при юношите в предварителна група В от шампионата по волейбол реализира отборът на Пан-Волей (Панагюрище), който завърши на трето място в крайното класиране. Тази група включва клубовете от Южна България. В нея панагюрци записаха пет победи, пет загуби и 15 точки, като за първи път от основаването на клуба преди три години ще имат късмет за постигане до финалите, тъй като не престават на спомагателна подготовка. 

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) стана отличник и се класира за Държавните финали по волейбол на България за юноши U20. Пловдивчани взеха единствената директна квота. 
По пътя към първото място младите волейболисти на Виктория приключиха с цялостен актив постоянния сезон, като записаха 10 победи от 10 мача и завършиха с цялостен актив от 30 точки.  

На второто място в крайното нареждане приключи другият пловдивски отбор - ВК Строител. Младите волейболисти на Строител завършиха в групата със седем победи, три загуби и 21 точки, като направиха доста положително класиране през сезона. С този триумф те получават втори късмет, като не престават битката на спомагателни квалификации.  

На четвърта позиция в група В приключи отборът на Родопа (Смолян). Пети са представителите на Хебър (Пазарджик). Последен е отборът на Металик (Сопот). Тези три клуба отпадат от по-нататъшна битка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР