Историческата победа на южнокорейската сатира „Паразит“ на тазгодишните Оскари е

...
Историческата победа на южнокорейската сатира „Паразит“ на тазгодишните Оскари е
Коментари Харесай

Задава се сериал по корейския филм „Паразит“

Историческата победа на южнокорейската ирония „ Паразит “ на тазгодишните Оскари е добра вест за към този момент плануван сериал по драмата.

Според „ Холиууд рипортър “ сега се работи по лимитиран сериал, основан на черната комедия на Пон Джун-хо.
Оскарите 2020: „ Паразит “ на Пон Джун-хо с историческа победа за най-хубав филм (СНИМКИ и ВИДЕО) Южнокорейската лента получи „ Оскар “ и за постановка, най-хубав интернационален филм и най-хубав автентичен сюжет
„ Паразит “ следва историята на обезверени корейски фамилии – едно богато и едно оскъдно – и по какъв начин животът им се преплита по необикновен метод.

Южнокорейският филм беше високо отличен на Оскарите, като получи огромната премия за „ Най-добър филм “, както и за „ Най-добър задграничен филм “. Пон Джун-хо пък отнесе у дома Оскарите за постановка и автентичен сюжет.
„ Паразит “ и Пон Джун-хо – гордостта на Южна Корея или политически „ Оскар “ Корейци по целия свят ликуваха след успеха на сънародника си, други показаха подозрение, че това е опит на Академията да се оправдава за предишното си
Това, което се знае за момента за сериала по „ Паразит “ е, че е поръчан от НВО, а Пон Джун-хо работи дружно с американския продуцент и режисьор Адам Маккей. Епизодите би трябвало да разширят истинската история.

Появиха се и клюки, че Колин Фарел ще изиграе една от основните функции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР