Истински ужас преживяха в небето играчите на баскетболния Юта Джаз

...
Истински ужас преживяха в небето играчите на баскетболния Юта Джаз
Коментари Харесай

Баскетболистите на Юта Джаз преживяха кошмар в небето

Истински смут претърпяха в небето играчите на баскетболния Юта Джаз от НБА. Самолетът, с който пътуваха за мач против Мемфис Гризлис, кацна наложително единствено секунди след излитането си. Причината за това е удар във въздуха, който води до прекъсване на работата на единия мотор.

" Самолетът стартира да се издига, когато удари ято птици. Левият мотор стопира да работи и основният водач на полета неотложно желае позволение за наложително кацане на интернационалното летище в Солт Лейк Сити “, оповестиха от самолетна компания „ Делта “.

Полетът е траял единствено броени секунди. За благополучие никой от пасажерите не е потърпевш от удара, макар че всички са били в потрес след претърпяния случай във въздуха. В момента от самолетната компания се пробват да уредят различен аероплан, който да откара Юта Джаз за идния им довечера мач в Мемфис.

Ударите на самолети с птици във въздуха са доста рискови. През 2009 година след сходен конфликт се наложи самолет на самолетна компания „ U.S. Airways “ да кацне наложително във водите на река Хъдзън в Ню Йорк.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР