Истински Тортагейт се разигра след участието на Джулиана Гани в

...
Истински Тортагейт се разигра след участието на Джулиана Гани в
Коментари Харесай

Джулиана Гани беснее, обвиниха я в измама в "Черешката на тортата" ВИДЕО

Истински " Тортагейт " се разигра след присъединяване на Джулиана Гани в " Черешката на тортата ". Пловдивска сладкарница скочи след предаването, че Джулката е почерпила гостите си с техен сладкиш, който е показала за свое авторското създание.



" Разбрахме, че  сме взели участие тайно в " Черешката на тортата ". Учудихме се много, когато получихме поръчката за авторската ни сурова протеинова торта, без декорация, единствено със заливка. Въпреки че участничката показа тортата за своя, ние сме щастливи, че впечатлихме нейните посетители с нашата торта ", шеговито жегнаха Гани и половинката й от здравословната сладкарница. Въпреки че не загатнаха имената им, незабавно почитатели ги разпознаха. Масово феновете упрекнаха Джулката, че е откраднала сладкиша и го е показала за собствен.

Приятелят на плеймейтката скочи в бран на Джули и вечерята, като разгласи, че точно сладкарницата е дала по негова молба рецептата, пище България през днешния ден. Оттам пък отвърнаха, че са дали единствено съставките, а не точните пропорции, с цел да не се получи огледална на тяхната торта. Илиян се закани да съди сладкарницата защото си правила реклама на техен тил. Младата майка пък била смутена, че още веднъж поради конспирация името е забъркано скандал.

" Ще  се обадя на юриста си и ще потвърдим в съда, че ние сме правили тази торта, която поднесохме на гостите. Наистина, тортата освен наподобява на тяхната, тя е безусловно същата, тъй като аз от години се занимавам с предписания за здравословно хранене, мога  даже единствено по съставки да подготвя същата торта. Наши другари ни предложиха тази сладкарница и купихме от тях този тип торта, с цел да я тестваме и пресъздадем за гостите ни.  Тортата, купена от тях, е взета 8 дни преди предаването. Смятате ли, че гостите ни нямаше да виждат торта на осем дни?! ", обясни Илиян.

Той съжалява, че сладкарницата избързала с офанзивите. Още повече, че пази фактура от покупката за пред съда.

" Аз  пари не желая, желая опрощение за обидата, и то даже не обществено, Нека е на четири очи. Защото имаме по какъв начин да потвърдим, че ние си направихме нашата торта, и това ще се случи в правосъдната зала ".

Джулиана също  обясни, че е съгласна с извинение  тихомълком, защото по думите й " единствено ще им създадем по-голяма реклама, в случай че извинението е обществено ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР