Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон,

...
Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон,
Коментари Харесай

След локдауна: Хиляди изпълниха магазините в Лондон

Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон, след позволението да работят още веднъж. В трите съботи до Коледа по-известната комерсиална улица „ Риджънт стрийт” няма да се движат коли, с цел да се облекчи извършването на покупки, предава Нова тв.

Това сътвори чувството за огромен коледен базар, в който се включи и кметът на града. Въпреки че скупчването на толкоз доста хора опонира на политиката за битка с ковид, лондончани споделиха, че не се тормозят.

„ В Уест Енд не сме виждали толкоз клиенти несъмнено от началото на годината. Обичайно магазините имат оборот от 2,5 милиарда лири през ноември и декември.

Тази година, като отчетем и неналичието на туристи, евентуално ще са под 1 милиард. Истински удар за всички търговци тук ", сподели Джейс Тирел, ръководител на съдружие на търговците в Уест Енд.

"Много ми харесва. Наистина връща коледния дух, изключително след последния локдаун. Мисля че от броя на хората можете да се ориентирате, че всички са го чакали с нетърпение”, сподели Чандра Рао, клиент от Колчестър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР