Истински сюжет за филм на ужасите се случи в едно

...
Истински сюжет за филм на ужасите се случи в едно
Коментари Харесай

Срам! Обраха гроб заради булчинска рокля

Истински сюжет за филм на ужасите се случи в едно от съветските гробища. Неизвестни към този момент хора са разкопали един от гробовете и са откраднали сватбената рокля от дамата, заровена там, пишат съветските издания.

Необичайна история е станала през септември тази година в Тула в едно от гробищата, където пазачът откри разкопания гроб на 47-годишна жена. Трупът бил със свалена и отмъкната сватбената рокля, само че любопитното е, че златните бижута били непокътнати. От земята стърчала човешка ръка.

Полицията неотложно пристигнала на мястото, а по-късно пристигнали и следователите. Жената, заровена на това място, умряла през май тази година. До гроба полицията разкрила лопата, и няколко цигари. Вече всички служащи от гробището знаят за ужасната история. Някои от тях се опасяват да приказват с камерата и твърдят, че и по-рано някой към този момент се е опитвал да разкопае този гроб.

Ръководството на гробището е приписало всичко на кучетата.

Действията на причинителите попадат в обсега на наказателна отговорност под формата на санкция или арест за интервал до 3 месеца. Ако закононарушението е осъществено от група лица, срокът на отнемане от независимост може да се усили до пет години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР