Истински кошмар може да се окаже премахването на петната от

...
Истински кошмар може да се окаже премахването на петната от
Коментари Харесай

Премахнете бързо и лесно петната от грим и лак за нокти

Истински призрачен сън може да се окаже премахването на петната от грима или още по-ужасното - петна от лак за нокти! В тези случаи даже е невероятно.

 Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да давате козметиката си на различен Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да давате козметиката си на различен
В предишното господата много постоянно споделяха, че не се дава назаем лула и жена. Днес тази сентенция може да се разшири до доста други неща,...

Ала с тези трикове ще видите, че всяко едно такова леке, може да бъде отстранено и в никакъв случай към този момент няма да ви се постанова да се сблъксвате с този проблем.

С пяна за бръснене

Фон дьо тенът може да бъде извънредно предизвикателство един път попаднал на облеклата ви. В пералнята е съвсем невероятно да се изпере, в случай че не го напръскате с пяна за бръснене преди този момент. Просто я нанесете, оставете да престои 15-20 минути и пуснете в пералнята.

Със спирт 

Когато е прекомерно твърдоглав, гримът може да бъде отстранен благодарение на алкохол. Използвайте памучен тампон и посредством него напоете петното или в случай че е съществено петното, напряко го полейте със спирта. Потъркайте с пръсти, оставете да подейства и изперете с топла вода. 
 Няколко метода за унищожаване на петна от дезодорант Няколко метода за унищожаване на петна от дезодорант
Всеки от нас употребява дезодорант срещу изпотяване, тъй като той е част от персоналната хигиена. Съществуват разнообразни типове дезодоранти с аро...

Почистване на леке от лак за нокти

Понякога шишенцето с лака може да падне на земята и да изцапа целия килим или някоя дреха. Това е ужасна обстановка, само че просто е значимо да действате бързо. Засипете го хубаво със захар или сол и с тях ще ви е доста по-лесно да го отлепите по-късно, когато се запечатат. 



Почистване на леке от червило

Можете да премахнете сходно изцапване, като го напоите със алкохол или лак за коса. Оставете го да престои и по-късно изперете с топла вода. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР