Истински кошмар е последвал след тежката катастрофа в София, при

...
Истински кошмар е последвал след тежката катастрофа в София, при
Коментари Харесай

Мъж, свидетел на катастрофата с блъснатите деца в София: Едно от тях викаше: Ох, боли ме, боли ме. Къде съм?

Истински призрачен сън е последвал след тежката злополука в София, при която лека кола опустоши четири деца на възраст сред 15 и 17 години и падна в коритото на Перловската река.

Охранител на паркинг, наоколо до мястото на случая, описа какви са били първите думи да една от потърпевшите. "Видях какво става и мигновено прескочих парапета. Видях едно от девойките в реката - лежеше и не помръдваше. Друго пък викаше "Ох, боли ме, боли ме! ". Пита ме къде е и какво прави там ", сподели пред камерата на БТВ мъжът.

Шофьорът на колата съобщи от своя страна, че е минал на зелен светофар със скорост под 50 км/ч, само че е бил засечен от различен автомобил, пътуващ отсреща. По думите му, с цел да избегне удара с другата кола, е завил внезапно в противоположната посока към моста, където в този миг на тротоара са се намирали учениците. С него в автомобила е пътувала негова другарка, а двамата се движили в посока летище "София ".

"Пострадалите деца имат фрактури в региона на долните крака и таза, а едно от девойките е със подозрения за комоцио ", разясниха по-късно от "Пирогов ". "Най-сериозно са потърпевши момчето и едно от девойките. Момчето ще претърпи интервенция по неотложност, а момичето най-вероятно в идващите 24 часа. Другите две девойки остават за интензивно наблюдаване в детската травматология ", прибавиха от болничното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР