Истински екшън се разигра преди минути на ул.“Съгласие“ в центъра

...
Истински екшън се разигра преди минути на ул.“Съгласие“ в центъра
Коментари Харесай

Таксиджия подгони клиентка в центъра на Бургас: Дължиш ми пари, 17 лв. ти е само престоят в колата ми

Истински екшън се разигра преди минути на ул. “Съгласие “ в центъра на Бургас, предава Флагман.бг. Таксиметров водач подгони клиентка, която отхвърли да му заплати сметката за транспорта от ж.к. “Славейков “ до Старата поща, тъй като я смята за голословно надута.
Бакшишът употребява за собствен правилен асистент един от несретниците, просещи в централния регион. Това несъмнено не бе безплатно, а против скромната сума от 5 лв., която доволният водач му даде, откакто прибра парите от клиентката си. Това обаче не бе по никакъв начин елементарно.
„ Дължиш ми още пари! Къде потегли “, куцайки крещеше бургаският таксиджия по дамата със синьо яке, показала се за Олга.
„ Той знае, че съм от Украйна и се опита да ме измами. Поиска ми 42 лв. за курс от ж.к. “Славейков “ до тук. Но аз пребивавам в Бургас от 10 години и знам какъв брой костват такситата – заплащам 15, най-много 20 лв. “, опита се да изясни Олга.
Таксиджията й суфлираше непрекъснато: „ 3,50 лв. ми е минимална, а единствено престоят ти е 17,40 лв.. Не може да хвърлиш 20 лв. и да си тръгнеш “, разпалено обясняваше той.
Бакшишът Станчо твърди, че не е употребявал „ помпа “, не бил правил никаква машинация, а високата сметка на клиентката му пристигнала от 25-минутен престой.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР