Истински екшън се е разиграл в хотел „АТА“ във Вършец

...
Истински екшън се е разиграл в хотел „АТА“ във Вършец
Коментари Харесай

Екшън в хотел „АТА“ във Вършец! Младеж яде бой заради заплаха с пистолет

Истински екшън се е разиграл в хотел „ АТА “ във Вършец през уикенда, научи BulNews.bg от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Млад мъж е заплашил с револвер по-възрастен конкурент при скандал, след което е бил пребит със личното си оръжие.
Всичко е станало към 4 часа сутринта на 10 декември. На незабавния телефон 112 бил подаден сигнал за сборичкване сред двама мъже във фоайето на един от най-големите хотели в курортното градче. На мястото неотложно е изпратен екип от чиновници на реда. Когато те отишли обаче патардията била завършила. Двамата участници в мелето – Г.Н. на 46 години от Вършец и 22-годишен гражданин на Пловдив с букви А.Й., споделили на униформените, че към този момент са разчистили сметките между тях. По думите им, по-възрастният мъж обидил пловдивчанина, който му отвърнал, като го блъснал с пестник в лицето. Побойниците били безапелационни, че нямат искания един към различен и отказали подпомагане от органите на Министерство на вътрешните работи.
Въпреки това от полицията се заели да проверяват случая. Те иззели записите от охранителните камери в хотела. От фрагментите станало ясно, че случката изобщо не била толкоз безобидна, колкото я изкарали мъжете пред ченгетата. Препирните и побоищата сред тях почнали по-рано – пред входа на пиано бара към хотела. Тогава по-младият мъж даже извадил газов револвер, който размахал против съперника си. Той обаче съумял да му го отнеме от ръката и почнал да го постанова с оръжието по главата и тялото.
След следствие униформените разкрили пищова, пренебрегнат до входа на хотела. По него имало следи от засъхнала кръв. Оръжието е модел "Retay pt-24 ", само че все още няма данни за собствеността му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР