Истинска семейна драма преживява Дарин Ангелов, който се изявява като

...
Истинска семейна драма преживява Дарин Ангелов, който се изявява като
Коментари Харесай

Дарин Ангелов преживява истинска семейна драма

Истинска фамилна драма претърпява Дарин Ангелов, който се изявява като панелист в предаването " На кафе ", а скоро ще вземе присъединяване и в шоуто " Като две капки вода ". Запознати издават, че артистът е разграничен с жена си Антония Русева, от която има 5-годишна щерка на име Дария. Причината за разлъката е различен мъж. В артистичните среди се шушука, че Антония имала ухажор от няколко месеца и брачният партньор й бил сломен, когато научил за измяната.

Дарин Ангелов не споделя доста за персоналния си живот, само че постоянно е приказвал с деликатност за майката на детето си. Напоследък той бил толкоз концентриран в работата си, че въобще не забелязвал смяната в държанието на Русева. Съвсем инцидентно схванал, че е завъртяла ухажор и по този начин се стигнало до разлъка. Дали обаче двойката ще се разведе публично или ще си даде още един късмет поради щерка им, към момента не е ясно. Хора от обкръжението на Дарин настояват, че той бил податлив да елементарни на брачната половинка си.

Откакто се омъжи за артиста в края на 2015 година, Антония Русева гради имидж на честна жена, само че някои към момента си спомнят извънбрачната й случка със Стефан Манов – Тачо, мъжа на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни връзки преди да се запознае с Ангелов. По това време Жени била наясно с похожденията на брачна половинка си и направила всичко допустимо да ги приключи. Когато Калканджиева научила за изневярата на Тачо, Русева се отдръпнала и се ориентирала към Дарин.

Преди да се задоми тя живеела главно в Унгария, където работела в локална телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, само че се върнала за непрекъснато, когато панелистът на Гала й предложил брак.

Чаровната брюнетка и артистът се срещнали за първи път на морето. Били в обща компания в Лозенец и тя незабавно го харесала. Дapин явнo й нaпpaвил мощно впeчaтлeниe, зaщoтo ce paзpoвилa зa нeгo в интepнeт и дaжe мy пpeдлoжилa пpиятeлcтвo във фейсбук. Започнали да си пишат, а историята им се развила на рождения ден на Антония – 6-и юни. Ангелов я поздравил по случай персоналния й празник и в идващите 12 часа двамата не спрели да си пишат. Той решил да я изненада и отпрашил за морето, където хубавицата чествала с приятелки.

Година по-късно Дарин предложил на Русева по сантиментален метод в Лозенец – мястото на първата им среща. Те даже възнамерявали лятна женитба на плажа, но проектите им се осуетили поради служебните задължения на артиста и венчавката се отсрочила за декември. След сватбата фамилията се снабди и с дете. През юли 2016 година на бял свят свят се появи щерка им Дария, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР