Истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии. В

...
Истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии. В
Коментари Харесай

Изненади и истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии

Истинска обич през седмицата 3-9 октомври чака пет зодии. В средата на есента персоналният живот на зодиите ще се промени съществено.

Ето кои зодии ги чакат изненади и същинска обич през седмицата 3-9 октомври

 

Козирог

За Козирозите интервала 3-9 октомври дава обещание да бъде най-романтичният в годината. Но това ще се случи единствено в случай че можете да слушате личните си усеща и стремежи. Истинска обич през седмицата 3-9 октомври ви чака.
Може да ви донесе сродната душа, която сте търсили цялостен живот, само че също по този начин може да приготви почвата за съдбовна неточност. Вслушайте се в интуицията си: тя ще ви каже кое е ваше и кое не. За тези козирозите, които към този момент имат сътрудник, връзките могат да се развият към по-голяма обвързаност. Вие още веднъж ще се преоткриете за ваша огромна изненада. Просто същинска обич през седмицата 3-9 октомври ви чака.

Лъв

През седмицата 3-9 октомври ще сте в центъра на вниманието на противоположния пол от самото начало. Може би, в случай че по-рано не сте съумели да спечелите благосклонностите на избран човек, скоро той самият ще стартира да демонстрира признаци на внимание към вас.
И ще се случи изцяло ненадейно. Също по този начин в първите дни на седмицата Лъвовете могат да стартират скришен разказ. Лекият флирт ненадейно ще прерасне в ярка и буйна връзка, която ще ви даде доста страсти. Истинска обич през седмицата 3-9 октомври ви чака.
За тези, които се срещат, 3-9 октомври може да бъде време на фрапантни дейности. Ще желаете да се преместите при сътрудник или да се ожените. Но всички решения би трябвало да се вземат на трезва глава. Отделете време и се насладете на момента.

Дева

И макар че Дева мъчно може да се назова спокоен знак, през седмицата 3-9 октомври всичко ще бъде релативно безшумно и устойчиво в персоналния им живот, без съществени спорове или жестоки разправии. Напротив, доста двойки в този момент ще работят върху стабилността на личния си живот и по-комфортни условия. Истинска обич през седмицата 3-9 октомври ще ви заобикаля. Все отново Девите би трябвало да внимават за държанието си. Ревността надали ще е от изгода за връзката ви. Освен това през втората половина на седмицата 3-9 октомври Девите ще имат потребност от повече внимание и поддръжка от обичан човек. Опитайте се сами да предизвиквате срещи. Що се отнася до необвързаните Деви, този интервал седмицата 3-9 октомври не способства за удобното начало на сантиментални усеща. Засега просто създайте нови другари и се опознайте по-добре.

Телец

Истинска обич през седмицата 3-9 октомври ще ви омае. В същото време Телецът ще се сблъска с доста компликации в персоналния си живот и съществени промени: някой ще реши да се ожени, а някой, в противен случай, ще се раздели със сродната си душа. Но такива промени ще ви открият нови благоприятни условия и вероятности в персоналния ви живот. Ще се окаже, че разбирате любовните интриги и ще разберете какво е прикрито от вас. Свободният Телец би трябвало да бъде деликатен: сантименталните запознанства и срещите на сляпо могат да доведат до най-приятните последствия. И са се окаже, че ще сте омаяни от същинска обич през седмицата 3-9 октомври.

Близнаци

Истинска обич през седмицата 3-9 октомври
за Близнаците. Ти ще бъдат в центъра на вниманието. Ще бъдете завладени от усеща, които ще ви опияняват и карат да вършиме луди неща в името на любовта. По този метод обаче можете да покажете капацитета, който ще помогне в други области. Но въпреки всичко не би трябвало изцяло да забравяте за разсъдъка. Семейните двойки могат да имат спорове. Ще има промени в живота ви, за които и двамата няма да сте готови. От друга страна решавате да запазите връзката и да докажете на обичания какъв брой доста го обичате и желаете да го задържите. Ти ще успееш, тъй като същинска обич през седмицата 3-9 октомври ви е омагьосала.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР