Истинска интрига се завърза около фолк звездата и участник от

...
Истинска интрига се завърза около фолк звездата и участник от
Коментари Харесай

Фолк звезда смени звездното си гадже с участник от Игри на ...

Истинска конспирация се завърза към фолк звездата и участник от " Игри на волята ", откакто изтече компроментиращият кадър

Преди броени дни фолк звездата Лидия се завърна от Лондон, където съумя да съчетае работата с къса отмора. Всички чакахме до нея да се появи гаджето й Наско Колев, само че вместо това в видяхме с различен известне мъж. 

Оказа се, че изпълнителката от музикалния лейбъл на тийнсензацията Галин е рисково близка с една от звездите от последния сезон на " Игри на волята ". 

Лидия се оказа типичния екскурзиант, който обича да обикаля и опознава непознатия свят. Със сигурност е видяла всичко, защото е имала доста прецизен гид - Илиян от " Игри на волята ". Двамата инцидентно се засекли в Лондон, само че пък си спретнали паметен ден. 

Тя е посетила " Окото на Лондон ", снимала се е пред Бъкингамския замък, както е запечатала и някои гледки от улиците на мегаполиса. Най-вероятно с нея е бил и Наско Колев, само че в последно време двамата не обявяват любовта си, евентуално по гледище на нейния продуцент Галин, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР