Истинска битка или пародия ще бъде ММА мачът на доскорошния

...
Истинска битка или пародия ще бъде ММА мачът на доскорошния
Коментари Харесай

ММА мачът на Дани Златков - истинска битка или пародия?

Истинска борба или подигравка ще бъде ММА мачът на досегашния футболист Даниел Златков? Това е въпросът, който всички спортни почитатели си задават, откакто схванаха, че Златков ще се бие против артиста и водещ Атанас Михайлов по време на Spartacus Fighting Championship на 13 януари в "Арена Армеец ".

От футбола до ММА: Дани Златков не се опасява от нищо

Самият Михайлов бе посетител в "Часът на Милен Цветков ", където разяснява идния пердах. Той призна, че мачът се провежда за събитието да събере повече фенове и да увеличи интереса към ММА у нас. Въпреки това, Михайлов увери, че боят ще бъде напълно същински.

БГ-Роналдо излиза против ТВ водещ в първия си ММА двубой

"Не е шоу. Такива мачове са вид 'бели якички'. В тях вземат участие хора със съществени визитки, хора от хайлайфа. Правят се мачове с такива хора. Истинско е. Това не е кеч фикс идея, това е ММА. Много от момчетата, оито се занимават професионално, ни атакуват. Аз няма да ставам експерт, само че за какво да се биеш на улицата, когато може да те приготвят професионално. Готвя се по най-хубавия метод. Отивам с огромна вяра, голямо предпочитание, не тичам от провокациите ", показа Михайлов.

"Тренировките ми работят доста добре, не преставам да смъквам кила, почиствам. Той се води за професионален мач. Този мач се прави за да се съберат повече хора, в това няма нищо неприятно. Много хора нямат визия какво е ММА, а по този начин като отидат повече хора, след това може да заобичат спорта, да продължат да го наблюдават. "

"Аз не се боря това да бъде начало на моята ММА кариера. Случайно стана да стана негов противник. За пари не е ставало дума. Отивам за чест и популярност. Всеки един мъж понякога желае да се бие. Аз се усещам квалифициран за този мач ", добави Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР