Истината е следната - камилите се сменят, керванът си върви

...
Истината е следната - камилите се сменят, керванът си върви
Коментари Харесай

БСП: Оставките на министрите признават провала на политиката за рязане на ленти

Истината е следната - камилите се сменят, керванът си върви и от 10 години този кортеж се води от един и същи човек. Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия сега . Това сподели Кирил Добрев от Българска социалистическа партия (на снимката).

„ Днес трима основни министри от държавното управление на стабилността си отиват, вицепремиер за следващ път истерично и остро реагира и възразява на премиера. По създание това се назовава държавна рецесия. Ние като политическа мощ не сме сюрпризирани от оставките. Намираме ги за много закъснели”, посочи Добрев, представен от БГНЕС.

Той добави, че има още две основни ведомства, където оставките също са доста закъснели. Според него е наложителна оставката на Цецка Цачева и наложително оставката на министър Порожанов.

„ Това за нас е самопризнание за неуспеха на 10-годишната политика на рязане на ленти. Важният въпрос обаче в действителност е напълно различен. Тези са следващите, които за 10 години си отиват. Какво се случва обаче след тях? Какво вършим, откакто следващите министри се върнат в Народното събрание или си отидат в къщи, заменяме едни партийни функционери с други”, сподели той.

От своя страна Крум Зарков сподели, че оставките на тримата министри ще бъдат подкрепени в пленарната зала , още повече, че тези оставки са ги претендирали неведнъж.

„ Но това, че тези хора си потеглят, както се опитваме да подчертаем, не е отговор на огромния въпрос. Големият въпрос е ще има ли качествена смяна в политиките, които те водят”, сподели той. Зарков акцентира, че ги интересува освен кой идва, а какво идва.

„ Каквито и смени да се създадат сега на министри, няма безусловно никакво значение, защото лидерът на този кортеж е един 10 години, политиката, която следва е една и най-ярък образец е настоящият сега нов орган, който желаят да основат за пътната сигурност, тъй като подобен орган има”, съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР