Истината е, че ще останем в историята с два поредни

...
Истината е, че ще останем в историята с два поредни
Коментари Харесай

Александър Симов: Опитахме всичко, за да обединим партиите на промяната в модел на управление

Истината е, че ще останем в историята с два следващи Народното събрание, които общо са приели два-три закона, в това число актуализацията на бюджета. Това не може да бъде наименуван първокласен ход на работата, защото смисълът на Народното събрание бе да сътвори работещо ръководство. Това разяснява националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Александър Симов в ефира на Bulgaria ON AIR.
Социалистът акцентира, че от Българска социалистическа партия са пробвали всичко допустимо, с цел да обединят партиите на смяната към работеща формула за ръководство. " Аз в действителност имах вяра, че в границите на този парламент новите партии ще схванат своята отговорност и ще съумеят да седнат на една маса и дружно да решим проблемите ", призна Симов.
Депутатът от левицата зададе въпроса при последващи избори кой ще подсигурява, че равнището на разграничителни линии няма да остане. „ Ние не сме играли против никого. Опитахме се да създадем по този начин, че партиите на смяната да могат да родят ръководство, което да каже “сбогом “ на най-отвратителните неща, които видяхме от ГЕРБ. Това, обаче, не се случи и това е мъчителната равносметка “, разяснява социалистът.
„ Формулата е партиите да преодолеят себе си и да престанат да се държат като младежи. Те незабавно би трябвало да седнат на една маса и да схванат, че може и да са от разнообразни краища на политическия набор, само че има по-големи задания от самите тях. Ние от Българска социалистическа партия не може да бъдем упреквани, че не сме го разбрали ", уточни още Симов. От новото служебно държавно управление социалистът чака да бъде на висотата на първото. „ Ние имаме феномен, в който служебното държавно управление се радва на значителен рейтинг “, приключи Александър Симов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР