Испанското правителство предлага на регионалните власти ограничение от шест души

...
Испанското правителство предлага на регионалните власти ограничение от шест души
Коментари Харесай

Испания готви затягане на мерките срещу коронавируса за Коледа

Испанското държавно управление предлага на районните управляващи ограничаване от шест души за коледни и новогодишни празненства, когато включват посетители, оповестява “Ел Мундо” във вторник, базирайки се на проектодокумент на здравното министерство.
Също по този начин, офис събиранията и сходни тържества в навечерието на празничния сезон също ще бъдат лимитирани до шест души и за предпочитане да се организират на тераси на заведения за хранене, на открито или на място с "не повече от две стени ".
Документът предлага да се възнамеряват един "различен " коледен празник, без да се нарушава "коледният дух " на най-популярния празник в страната.
Министерството на здравеопазването ще разиска документа със здравните ръководители в районите, които към момента могат да вкарат промени.
Испания, която има повече от 1.58 милиона случая на COVID-19 - втора в Западна Европа след Франция - и 43 131 починали - наложи шестмесечно изключително състояние през октомври, като даде на районите правна поддръжка за налагане на вечерен час и други ограничавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР